Cupa Lates
Moderator: florentiniuga
- catalin duta
- membru activ
Re: Cupa Lates
nu tati l-am pus asa ca sa se poata citi si din avion bine ca cei de pe pamant stiau exact al cui e steagul.
- IULIAN C
- carpZone team
Piticule,jos palaria in fata ta!
Ai dovedit ca nu te dezminti,indurand ORICE fara sa abandonezi! in conditiile astea multi cred ca ar fi abandonat,dar tu nu ai lasat jos steagul de lupta...l-ai purtat pana la sfarsit...pot spune ca pt mine esti unul din castigatori!
Ai tot respectul meu si deie DOMNUL sa te recuperezi cat mai repede posibil ca suntem in plin sezon competitional....
Insanatosire grabnica si...putere de lupta iti doresc!
Ai dovedit ca nu te dezminti,indurand ORICE fara sa abandonezi! in conditiile astea multi cred ca ar fi abandonat,dar tu nu ai lasat jos steagul de lupta...l-ai purtat pana la sfarsit...pot spune ca pt mine esti unul din castigatori!
Ai tot respectul meu si deie DOMNUL sa te recuperezi cat mai repede posibil ca suntem in plin sezon competitional....
Insanatosire grabnica si...putere de lupta iti doresc!
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
- catalin duta
- membru activ
Multumesc Iulian asa sa dea dumnezeu.
Piticule eu cred ca esti si ghinionist cand coasta cand picioru nu vreau sa ma gandesc ce o mai urma .Fate bine cat mai repede ca tot clubul are nevoie de tine ,trage tare ca pe balta si trece repede.
- florin mirea
- membru activ
Cataline iti doresc insanatosire grabnica am un prieten ortoped daca vrei mergem la el sa te consulte dar te trage pe dreapta cel putin 3 manse la turneu
Florine, nu joci corect! Cataline, sincer, asa cum am si vorbit, iti doresc insanatosire grabnica si te asteptam pe carpodroame. Si daca vor baietii sa te elimine....jos palaria, esti bun ! Pacat ca nu esti si tu la Doripesco....alta era situatia.
PS. Florin, Catalin este in stare sa vina si in carja, exemplul pe care l-a dat la Lates este demn de urmat de noi toti.
PS. Florin, Catalin este in stare sa vina si in carja, exemplul pe care l-a dat la Lates este demn de urmat de noi toti.
Dragos Dimache - Pescar sportiv
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
- dan _city_center
- senior
de la mine de pe pamint,prosopul cu mamaliga pe el ,se vedea ceva ca de spital.ceva unitate de prim ajutor!catalin duta scrie:nu tati l-am pus asa ca sa se poata citi si din avion bine ca cei de pe pamant stiau exact al cui e steagul.
Baricada Carp Club
Catalin, insanatosire grabnica, imi pare rau pentru piciorul tau. Te astept la calificari.
Clubul Sportiv PLANET CARP
www.planetcarp.ro
www.planetcarp.ro