Cornesti in februarie
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Cornesti in februarie
Astazi, pe una din baltile de la Cornesti, a avut loc o intilnire intre prieteni. Rezultatul il vedeti mai jos. :mrgreen:
...cosmin.muntean ......
Re: Cornesti in februarie
superb ,va invidiez .tinetio tot asa
Se vede unde aste peste.
Am pescuit si eu acolo cu ocazia citorva concursuri anul trecut si voi participa si anul acesta
Am pescuit si eu acolo cu ocazia citorva concursuri anul trecut si voi participa si anul acesta
- Dan Andrei
- senior
Kamasan cam cat a avut cel mai mare ciortan prins de voi acolo?Oricum ati fost mai norocosi ca la voi s-au dezghetat apele mai repede ,la noi in zona Buc. sunt inca inghetate.Oricum v-ati distrat bine mai ales daca ati avut si ceva fierturi contra frigului.
Numai bine!
...fierturi....nici vorba.Dupa "concurs" doar...pt unii. Cel mai mare ciortan? in jur de 1-2 kg. S-a pescuit 4 ore... :mrgreen:
...cosmin.muntean ......
- Dan Andrei
- senior
Fain de tot.Abia astept dezghetul si prin zona noastrakamasan scrie: ...fierturi....nici vorba.Dupa "concurs" doar...pt unii. Cel mai mare ciortan? in jur de 1-2 kg. S-a pescuit 4 ore... :mrgreen:
Numai bine!
Care sunt preturile la cornesti ,si ce conditii se impun?
Multumesc
Multumesc
Pretuirle nu voi putea sa ti le spun, deoarece noi am pescuit pe balta de concurs, doar in sistem catch & release. Pe linga balta de concurs (la stationar), la Cornesti, mai sint inca doua balti, din care una este cu crapi bine proportionati (exemplare de 15-20kg), si inca una pe care pescuiesc cei ce doresc sa duca peste acasa. Taxele nu le stiu, dar am sa ma interersez si am sa iti spun.
...cosmin.muntean ......
- mihai burcau
- utilizator
Salut,Kamasan !Şi eu sunt din Arad şi te rog să-mi spui dacă Ghilinul mai merită vizitat.