Florentin, cum te prind sambata la 11 la OTV cum iti dau cate un 10 (zece)! Cu felicitari pentru frumoasa si interesanta emisiune! Drept sa-ti spun, eu in timpul mansei a 2-a, te-am cam filat cu binoclul din standul meu, desi stiam ca nu ai secrete, ca dovada cat de clar si detaliat ai prezentat montura si nada,azi. Montura care este si una din monturile mele(la cate tot invat de la emisiunile tale de 2 ani incoace, dar ai vazut cand m-ai vizitat in prima mansa ca mai aduc si imbunatatiri). Legat de aceasta montura vreau sa te intreb, daca in baltile sau la concursurile unde nu se admite firul textil, se permite inaintasul de aprox. 80 cm din leadcore sau firull hibrid prezentat azi de tine (miez textil in camasa siliconica), avand in vedere ca amandoua au componenta textila? ( Bine la Tancabesti 2 nu sunt necesare neaparat, tu cum ai spus le aveai de la un pescuit anterior).
Revenind la frumoasa initiativa a Turneului Infopescar (unic pana acum la noi), va felicit inca o data pe cei 3 organizatori, alaturi de toti participantii si invigatorii de pana acum! Eu m-am trecut azi in lista, deci ne vedem la mansa 3!
Emisiunea Infopescar de azi 23.05.09
- cristian505ro
- Veteran
Emisiunea Infopescar de azi 23.05.09
Cristian Bebesel
- florentiniuga
- Master Admin
Re: Emisiunea Infopescar de azi 23.05.09
Multumesc pentru aprecieri. Cred ca nu mai are nimeni indoieli ca "dau tot din casa" .
Da, intr-adevar este permisa folosirea leadcore-ului pe 99% din balti. Sunt si unele cazuri speciale cand nu se poate folosi, pe balti gen Chiroiu cu multa agatatura, unde deocamdata este interzis orice inaintas sau unde nu e bine sa-l folosesti desi nu e interzis, gen Sarulesti (ziduri sub apa) sau Tancabesti 1 (zona Avicola, cu crengi si agatatura).
Da, intr-adevar este permisa folosirea leadcore-ului pe 99% din balti. Sunt si unele cazuri speciale cand nu se poate folosi, pe balti gen Chiroiu cu multa agatatura, unde deocamdata este interzis orice inaintas sau unde nu e bine sa-l folosesti desi nu e interzis, gen Sarulesti (ziduri sub apa) sau Tancabesti 1 (zona Avicola, cu crengi si agatatura).
si eu creg ca emisiunea de astazi a fost de calitate nota 10 si din partea mea
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE
Abia astept sa o vad si eu, astept sa fie postata. Eu eram la Chiroiu sambata dimineata...din pacate sambata sunt pe balta de obicei si o vad doar pe net.
Dragos Dimache - Pescar sportiv
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
Excelenta secventa de la sfarsit cu sarpele!
@ Florentin Iuga
Buna ziua
N-am apucat sa vad emisiunea sambata, sper s-o vad zilele acestea pe site.
Concursul de casting de la Darvari si prezentarea lui Mark Huchinson vor face subiectul unei emisiuni, am inteles ca s-a filmat aceasta intrecere ?
Multumesc
Buna ziua
N-am apucat sa vad emisiunea sambata, sper s-o vad zilele acestea pe site.
Concursul de casting de la Darvari si prezentarea lui Mark Huchinson vor face subiectul unei emisiuni, am inteles ca s-a filmat aceasta intrecere ?
Multumesc