Cernica
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Cernica
E incredibil ce crapi enormi exista in Cernica !! Azi am fost si am dat la crap !!! Pana la ora 13-00 nicio trasatura la ora 13-00 am avut o trasatura care a intins swingerul incredibil !!! vreau sa spun ca lam avut in lanseta circa 20 sec si sa dus cu tot cu montura !!! era crap de expozitie peste 20 kg lejer !!! Pacat ca pe aceasta balta crapi sunt cam mofturosii in timpul zilei ,in schimb cica merge bine noaptea !!! Merita sa te duci la o distractie la undita la caras !!
cit de mare este carasu la undita?besliu scrie:E incredibil ce crapi enormi exista in Cernica !! Azi am fost si am dat la crap !!! Pana la ora 13-00 nicio trasatura la ora 13-00 am avut o trasatura care a intins swingerul incredibil !!! vreau sa spun ca lam avut in lanseta circa 20 sec si sa dus cu tot cu montura !!! era crap de expozitie peste 20 kg lejer !!! Pacat ca pe aceasta balta crapi sunt cam mofturosii in timpul zilei ,in schimb cica merge bine noaptea !!! Merita sa te duci la o distractie la undita la caras !!
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE
destul de maricel am vazut pe uni pescar care au luat si la 1 kg la lanseta !!
-
- Veteran
Decat sa merg la Cernica mai bine merg pe Chiroiu sau Moara Vlasiei si acolo te distrezi super bine nu in noroiul de la Cernica. Din cate stiu la Cernica taxa la crap este de 200 lei 24 de ore si chiar nu se merita .
Adevarul e ca nu gasesti nicaieri caras asa mare ca pe Cernica si inca frecvent nu 1-2 pe zi.
In schimb paznicii sunt de toata jena, ar fi in stare sa te arunce in apa din ce te miri ce sau sa puna cainii pe tine daca esti singur. Acolo trebuie sa mergi in trupa mai mare ca sa stai linistit...
Asta e alta balta stearsa de pe lista mea de mai mult timp.
In schimb paznicii sunt de toata jena, ar fi in stare sa te arunce in apa din ce te miri ce sau sa puna cainii pe tine daca esti singur. Acolo trebuie sa mergi in trupa mai mare ca sa stai linistit...
Asta e alta balta stearsa de pe lista mea de mai mult timp.
sti cum este cu padurea fara uscaturi
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE
Ai dreptate in privinta sumei dar nu si a timpului in care poti pescui.mircea pescar scrie:Decat sa merg la Cernica mai bine merg pe Chiroiu sau Moara Vlasiei si acolo te distrezi super bine nu in noroiul de la Cernica. Din cate stiu la Cernica taxa la crap este de 200 lei 24 de ore si chiar nu se merita .
Varianta corecta :200lei/12 ore
Sa simtim ca traim in Romania.
-
- Veteran
Mai nasol . Vineri merg la Moara Vlasiei cel putin acolo te distrezi si mai sunt si oameni de treaba care au facut o traba super cu aceasta balta.
Chiar vroiam sa fac o iesire pe aceasta balta,dar dupa cele citite nu mai sunt asa de sigur..A fost cineva pe acolo anul acesta?
MLDD
- carapavel florin
- senior
de ce ca este o balta super ,pacat ca este prost administrata fiind taxa mare si mizeria mare pe maluri asta dotorita si pescarilor , peste este acum sa si il prinzi .meo_mdc scrie:Chiar vroiam sa fac o iesire pe aceasta balta,dar dupa cele citite nu mai sunt asa de sigur..A fost cineva pe acolo anul acesta?
O sa fac totusi in primavara asta o iesire si pe Cernica si apoi o sa ii acord un calificativ...
MLDD
- valentin...
- Veteran
buna seara
vreau sa stiu si eu daca se mai prinde pe cernica caras frumos,as vrea sa merg sa fac un pescuit acolo,
am inteles ca paznici sunt belea rau de tot
vreau sa stiu si eu daca se mai prinde pe cernica caras frumos,as vrea sa merg sa fac un pescuit acolo,
am inteles ca paznici sunt belea rau de tot