Movilita - Colceag II

Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman

Scrie răspuns
al crapone
senior
senior

Movilita - Colceag II

Mesaj de al crapone » 21 Mai 2009, 09:52

Plusuri: Balta simpatica, desi foarte mica. Curata, malul amenajat, drum bun.

Minusuri: pretul (100 lei /12 ore, iar daca te duci de seara trebuie sa platesti 24 de ore, deci 200 lei, indiferent daca pleci dimineata sau nu); densitate mica de peste (se poate lua acasa tot ce se prinde, chiar daca in regulamentul afisat se spune ca exemplarele de peste 10 kg se elibereaza - probabil ca aceasta politica va ruina in curand afacerea); evaziunea fiscala (din cele 8-9 sedinte pe anul asta, in doar doua ocazii ne-au fost aduse niste tentative de bilete, nefiscale, si alea abia a doua zi - mii de lei intrate direct in buzunarul patronului, fara niciun fel de taxa catre stat); tratamentul preferential (desi se specifica clar in regulament ca pe balta nu se pescuieste la plantat, exista niste boieri carora chiar paznicii le planteaza monturile cu barca din dotare); nu exista nicio grija vizavi de pestele din balta (pescuitul la bomba nu este interzis, am prins cativa ciortani care aveau cate 2-3 carlige infipte in tot corpul, plini de infectii).
Punand toate astea in balanta, am decis ca aceasta balta sa dispara de pe harta mea de pescuit.
Fire intinse!

mih_IL
senior
senior

Re: Movilita - Colceag II

Mesaj de mih_IL » 22 Mai 2009, 09:25

Apropo de locuri bune pe aceasta balta, pe partea cu casa , al doilea loc de la casa spre dig, nu spre DN, cam la 80 m este un platou. Acolo s-a luat cel mai bine( si la boilles si la porumb) ;) ;) ;)
I love carp!

gogucaras
junior
junior

Re: Movilita - Colceag II

Mesaj de gogucaras » 21 Feb 2011, 18:07

pe colceag 2 am avut si eu cateva partide mai demult.....si sincer se prindea mult si mare,asa ca merita toti bani.acum s-au smecherit si au mult mai putin peste si mai mic si au populat cu mult puiet de cteno....Referitor la treaba cu plantatu;toata lumea poate plante cu ajutoru paznicilor contra sumei de 10 ron de bat....dar sincer eu nu mai merg pt k e prea piperat preti comparativ cu oferta... :-q :-q :-q

Scrie răspuns

Înapoi la “Balti, iazuri si ferme piscicole”