Am facut cateva boiliesuri cu ou, mai exact la 1 kg de mix am pus 6 oua si 200ml lapte de porumb.Mixul s-a legat foarte bine, am fiert boiliesurile aproximativ 90sec dupa cere le-am pus la zvantat.A doua zii parte din ele erau crapate. Mentionez ca nu am pus in mixul de boiliesuri faina de peste, dar nici vreun lian. soia,gris, faina de orez.
Care poate fi cauza.
Boilies cu ou crapate
Moderator: florentiniuga
Boilies cu ou crapate
"Pescuim din pasiune"
Re: Boilies cu ou crapate
Daca ai folosit oua nu mai trebuia sa folosesti lapte de porumb
Salutare
Poi tocmai tu ai spus cauza :"Mentionez ca nu am pus in mixul de boiliesuri faina de peste, dar nici vreun lian. soia,gris, faina de orez. "
De obicei un boiles trebuie sa contina 30%-40% lianti(cei care ai zis tu si nu numai) ,alt factor ar putea fi ca nu ai lasat coca sa traga lichidele mai bine,dupa ce faci coca las-o un pic mai moale apoi bag-o intr-o punga si pune-o la figider o ora daua si poi scoate-o si ruleaza bilele din ea.Daca cumva s-a intarit prea tare coca uda-ti minile cu apa(plata sau de balta) si framinta un pic bucata de aluat pe care vrei s-o bagi in pistols ,astfel inmoi un pic coca si o sa mearga mai bine si mai usor pistolu,asa nu-l vei strica....
Poi tocmai tu ai spus cauza :"Mentionez ca nu am pus in mixul de boiliesuri faina de peste, dar nici vreun lian. soia,gris, faina de orez. "
De obicei un boiles trebuie sa contina 30%-40% lianti(cei care ai zis tu si nu numai) ,alt factor ar putea fi ca nu ai lasat coca sa traga lichidele mai bine,dupa ce faci coca las-o un pic mai moale apoi bag-o intr-o punga si pune-o la figider o ora daua si poi scoate-o si ruleaza bilele din ea.Daca cumva s-a intarit prea tare coca uda-ti minile cu apa(plata sau de balta) si framinta un pic bucata de aluat pe care vrei s-o bagi in pistols ,astfel inmoi un pic coca si o sa mearga mai bine si mai usor pistolu,asa nu-l vei strica....
Fir intins!
de ce e neaparat nevoie sa bagi coca in frigider daca ea se leaga bine din start si se ruleaza excelent!?
la boilesuri crapate parera mea este ca mixul nu avea ingredientele necesare pentru un boiles bun.
la boilesuri crapate parera mea este ca mixul nu avea ingredientele necesare pentru un boiles bun.
portik zoltan
Da' nu cred ca din cauza asta au crapat.mircea62 scrie:Daca ai folosit oua nu mai trebuia sa folosesti lapte de porumb