salut florentin,urmaresc infopescar de cateva luni si sunt impresionat placut de ce faceti voi acolo chiar daca eu nu sunt obisnuit cu asemenea capturi.sunt pescar de toate tipurile da nimik profesional,crap caras scobar somn etc.miar place sa invat mai multe decat stiu mentionez ca am 30 de ani si pescuiesc fara a ma invata nimeni de la varsta de 8 ani in zona cluj-mures(raul aries,mures,dar si lacuri precum tureni,martinesti,iernut,taureni si zau de campie).la momeli si monturi clasice.la boiles miar place dar din pacate nu stiu si de pe net nu pot sa zic ca se poate invata chiar f.bine.deacea iti propun un pescuit pe una din baltile amintite poate facem un sfarsit de saptamana in stilul tau ,si de ce nu sa mai invatam si noi unii de la altii cate ceva(nar strica
![laughing :))](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/21.gif)
)dar bineinteles astai ceva aproape imposibil asa ca numi fac multe iluzii,dar cine stie vreodata....
pana atunci iti doresc succes si tineo tot asa...
P.S. nai face rau daca ai mai baga si imagini de anu asta de la pescuit,ce vad zilnic sunt cam de anu trecut si acum doi ani
cu respect ca am uitat sa ma prezint mihai ionescu - campia turzii cluj
fir intins