cred ca am intrat in randul lumii.....
Moderatori: gor965, florentiniuga
cred ca am intrat in randul lumii.....
dupa vre-o luna de intrebari si indicatii, astazi mi-am cumparat o baterie de trei lansete: 3 bbrlc, 3 nash pursuit 13', 3,2 lbs, 3.90m, 3 senzori Fox micron mix si trei hangere Indicatori Ball Buster Big Head cu lant, sper ca am facut o alegere buna si mai sper sa ne vedem cat de curand pe balti ( asta dupa ce ma obisnuiesc si eu cu ele ).....imi urez si va urez fire intinse
Re: cred ca am intrat in randul lumii.....
merci mult.......de fapt multumesc tuturor ....vezi topicul " pt ca trebuie spus " din rubrica " sugestii propuneri..."validanik scrie:bv costi asta este doar inceputul
Deci pana la urma lansetele alea Prologic Nas erau de fapt Nash Pursuit ! ...da' vezi cu aia 3.2 lbs ca ceva nu-i in regula !costi_costi scrie: merci mult.......de fapt multumesc tuturor ....vezi topicul " pt ca trebuie spus " din rubrica " sugestii propuneri..."
Sa le stapanesti sanatos si sa scoti multi crapi cu ele !
multumesc mult, mi-ai fost de mare ajutorgor965 scrie:Deci pana la urma lansetele alea Prologic Nas erau de fapt Nash Pursuit ! ...da' vezi cu aia 3.2 lbs ca ceva nu-i in regula !costi_costi scrie: merci mult.......de fapt multumesc tuturor ....vezi topicul " pt ca trebuie spus " din rubrica " sugestii propuneri..."
Sa le stapanesti sanatos si sa scoti multi crapi cu ele !