Lansete Harrison sau Century
Moderatori: gor965, florentiniuga
Re: Lansete Harrison sau Century
Century FMJ
- voicu ionut
- utilizator
aceeasi dilema o aveam si eu dar am optat pt FG-uri si sunt extrem de multumit, am si distanta si drill....asa ca eu le recomand
eu recomand cu caldura Daiwa Infinity. nu am pescuit nici cu century nici cu harison ca sa fac o comparatie insa dupa ce m-am obisnuit cu emblem-urile reusesc niste aruncari destul de lungi zic eu. Luati ca reper standul imediat din dreapta cabanei pe MV2 unde am reusit sa pierd mai multe naditoare in anti-braconajul din malul opus. In drill nu sunt extraordinare dar tot ce trece de 4 kg se simte relativ bine si nu ai probleme de rigiditate nici la 1m de mal cand intri pe inaintas.
Nu numai Century si Harrison stiu sa faca bete, dar ei le fac pe cele mai bune; au fabricile in Anglia nu in China si lucreaza la cele mai inalte standarde de calitate; lucreaza cu carbon de cea mai buna calitae. Century de exemplu, produce piese de carbon pt. industria aeronautica si pt. formula 1, carbon din care fac si lansete... Incearca sa-ti dai seama la ce nivel sint fata de ceilalti...made in china.Neamtul scrie:M-am gandit sa readuc acest topic pe prima pagina ca ma intereseaza subiectul.
Balista,Torrix,Hi-S 200,NCS,FS,...care-i mai buna pentru distantza?Care-i mai subtire,care-i mai placuta in drill,care are blancul mai performant?
Ce parere aveti de seria Tribal de la Shimano?Mi se pare ca au blancuri foarte bune.Oare merita un XT-A,XTR-A sau un Tribal Extreme,fatza de un NCS,Balista,etc?Lansetele de top-class de la Daiwa nu le foloseste nimeni?Emblem,Longbow,Infinity Adv Carp,Tournament AKN,etc?Oare numai Century si Harrison stiu sa faca betze?
Care firma produce blancurile mai performante,Harrison sau Century?
Ce e cu lansetele Rod Hutchinson?Nu sunt bune?Ati folosit careva Legend-ul?Arata bestial.
Venture,Ultimate,Sonik,Greys, ...chiar nu are nimeni?
Mie mi se pare foarte interesant acest subiect.
Mai scrieti si voi ceva in acest topic ca-l tot urmaresc si...nimic,nimeni nu mai vrea sa scrie despre lansete.
PS:M-as baga pe forum-urile din Anglia dar...nu prea imi placea lb engleza la scoala.
p.s. in cazul lor preturile chiar reflecta realitatea; e ca in industria auto, nu degeaba costa un Mercedes cit zece Dacia
- stefanflorin
- Veteran
ieri pe ebay am vazut 2 century armalite plus inca un century spod vanzandu-se cu vreo 140 de lire. daca as avea cum sa trimit in tara as face avere cate chilipiruri gasesc mai ales acum cand sunt in foame mare astia.
Work is for people who can't fish!