- 4 lansete de crap, NAS Prologic 3.90m. de 3.2lb.
- 4 mulinete Shimanu Bigbairan
- 4 senzori Fox,micron Mix cu swingere
- rodpod inox,pt4 bete
toate 5000 ron, second hand ( 6 partide )
sa le iau....sa nu le iau?
merita?
Moderatori: gor965, florentiniuga
Re: merita?
daca nu le iei tu le iau eu
Nu e chiar atat de buna oferta.
4 BBLC=~2.500lei
4 Prologic=~2.300lei
Senzori fox micron...se gasesc ieftin si depinde si ce swingere si rod pod.
Daca mai tinem cont si de faptul ca e vorba de scule SH...nu stiu ce sa zic...,mare branza nu castigi la afacere asta.
5.000lei e inca mult daca stau si ma gandesc ce preturi au produsele enumerate pe piata SH.Incearca sa le scoti la 4.500lei.
In locul tau as lua numai betele si mulinetele cu 3.800-3.900lei,restu' poti sa le uiti ca nu ai nici un avantaj la pretul cerut pe ele. ...parerea mea.
4 BBLC=~2.500lei
4 Prologic=~2.300lei
Senzori fox micron...se gasesc ieftin si depinde si ce swingere si rod pod.
Daca mai tinem cont si de faptul ca e vorba de scule SH...nu stiu ce sa zic...,mare branza nu castigi la afacere asta.
5.000lei e inca mult daca stau si ma gandesc ce preturi au produsele enumerate pe piata SH.Incearca sa le scoti la 4.500lei.
In locul tau as lua numai betele si mulinetele cu 3.800-3.900lei,restu' poti sa le uiti ca nu ai nici un avantaj la pretul cerut pe ele. ...parerea mea.
cred ca pana la urma voi lua doar bete+mulinete, 3500 ron cred ca este ok pt amandoi......la ce ar trebuii sa fiu foarte atent la ele, tinand cont ca sunt SH ?
Pana la urma ce model de Prologic sunt lansetele ?
De ce nu incerci sa-ti iei o baterie de 3, noua ...cu garantie ?
Poi,mare lucru nu trebuie sa verifici daca au numai 6 partide.Uita-te atent la inele si la blanc sa nu aiba fisuri,crapaturi(dar sunt sigur ca nu vei gasi).La mulinete cel mai bine e sa te uiti pe ele atent si apoi sa iei ansamblul batz-mulineta si sa lansezi si recuperezi de cateva ori si o sa-ti dai seama imediat daca sunt ok sau nu.Mai verifica frana,baitrunner-ul si vezi daca are joc la rotor.Daca gasesti putin joc la axul manivelei,nu te speria,e ceva normal chiar si la mulinete mai scumpe.costi_costi scrie:cred ca pana la urma voi lua doar bete+mulinete, 3500 ron cred ca este ok pt amandoi......la ce ar trebuii sa fiu foarte atent la ele, tinand cont ca sunt SH ?
Pretul...ce sa zic,cu 3.500lei le-as lua si eu.
Spor la cumparaturi.
dupa cum stii ( ca te-am intrebat si in PM ) sunt in cautare...nu vreau sa ma grabesc si nici sa dau banii aiurea pe cine stie ce, am primit aceasta oferta si vreau sa ma asigur ca nu fac vre-o prostiegor965 scrie:Pana la urma ce model de Prologic sunt lansetele ?
Da mai ,da' trebuie sa cunosti un pic sculele inainte sa te apuci sa le iei SH ( la suma aia ). Din postul tau initial nu se intelege ce model de lansete sunt ,ce tip de avertizori de la Fox (MX probabil ) ce tip de swingere si ce model de rodpod ! La sume mai mici poti sa risti sa iei ceva (mai ales cand nu dispui de bani ptr. scule noi ) dar la sume mari ,mai intai ar trebuii sa incerci sa le iei de noi ...apoi, In cazul in care nu gasesti noi, ori ai o oferta buna SH atunci trebuie sa poti verifica starea marfii iar persoana de la care cumperi sa fie de incredere ! La bete te uiti la inele , sa nu fie ciobita pastila ,lovita (stramba) rama la inele ,crapat cleiul pe zona de matisaj, fisuri ,zgarieturi ,lovituri pe blank ori la spigot ,jocuri la capetele de fixare a mandrinei ,etc. . La mulinete la fel ,verifici urme de lovire ori zgarieturi pe tambur ,pe corpul mulinetei , se verifica mersul mulinetei in gol ,sa n-apara zgomote ciudate la interior , se verifica galetul ,sa nu fie blocat ,sa nu aiba sant pe el ,se rabateaza pickup- ul ,se verifica revenirea lui , se verifica jocul tamburului ,al corpului rotor si al manivelei , se verifica reglajul la frana de atac si cea de lupta ,activarea si dezactivarea baitrunnerului , etc. ,etc. Cand le iei dintr-un magazin bun ,ai garantie 1-2 ani ...e altceva !costi_costi scrie: dupa cum stii ( ca te-am intrebat si in PM ) sunt in cautare...nu vreau sa ma grabesc si nici sa dau banii aiurea pe cine stie ce, am primit aceasta oferta si vreau sa ma asigur ca nu fac vre-o prostie