Buna seara, de cate ori am pescuit pe balta asta nu s-a umblat niciodata la apa, insa eu nu merg niciodata la pescuit in weekend... Nu am pescuit in 2, am auzit ca ar merge, iar pe 8 de cate ori am intrebat pescarii erau toti cam bosumflati - cica ar fi peste dar din diverse motive n-ar pune gura. Personal am incercat o singura data acum vreo 2 saptamani balta 8, am plantat dupa-amiaza, am stat pana a 2-a zi si nici un tac. Acum, poate n-am dat unde trebuie, si anume in buza stufului unei insulite, dar...cristian79 scrie:Buna seara.shopy scrie:N-au fost mari, 1,5-3,5 kg, insa la instabilitatea vremii cum a fost, merge.
Sambata acum doresc sa merg pe aceasta balta ( e prima data aici in Fundulea).
Credeti ca sambata se prinde mai prost (se umbla la balta ?)?
Aici unde spuneti dvs este Fundulea 7, cum merge in Fundulea 2?...sau Fundulea 8 ?
La ora 6 dimineata daca suntem pe balta este prea tarziu pentru gasirea unui loc ?
O seara buna
Legat de ora 6 dimineata, nu stiu ce sa va spun pentru ziua de sambata, pentru ca eu 99% plec la peste dupa masa si plec a doua zi. Parerea mea e sa incercati sa ajungeti mai devreme. Locuri de pescuit cu lanseta nu sunt multe. Iar daca va deranjeaza pescuitul in bradis incercati si balta 2,daca nu vreti pe 8, si e 50 ron (8-ul e 60).
Fir intins!