Trebuie sa-i cer scuze nevestei, pt ca mi-a zis ca-i naut, iar eu am zis ca face misto de mine!
Cei de la care "am imprumutat" ideea il lasa la inmuiat, in apa, 24 de ore, cu sau fara arome (corn, scopex, vanilie, capsuna, etc), dupa care il fierb 3-4 minute. Cum am mai spus, boabele astfel pregatite se pun pe ac asa cum se pun si bilele. Primavara eu pun o singura boaba iar spre vara pun 2, chiar si 3. Am avut rezultate bune la cele pregatite fara nici un fel de aroma si la cele cu aroma de porumb. In saculetii de PVA, alaturi de bucatile de bile, de pelete, canepa si porumb, bag si boabele de naut (desfacute) ramase de la partida precedenta (le pastrez in frigider).
Multumesc de info candianului .
Pescuit in Olanda !
Moderator: vali003
- nagy victor
- Veteran
Re: Pescuit in Olanda !
Da , aveti dreptate , imi cer scuze !gor965 scrie:@nagy victor
Nu sunt Tiger Nuts ! Alunele tigrate arata asa:
Pescuitul Inainte de Toate !
Cine NU Respecta Natura , NU se Respecta pe SINE !
http://pescarulbihorean.ro/
http://pescarulbihorean.ro/forum/
Cine NU Respecta Natura , NU se Respecta pe SINE !
http://pescarulbihorean.ro/
http://pescarulbihorean.ro/forum/
- CaRp-HuNtEr
- membru activ
Salut Amsterdammer !
asculta la baieti treaba cu mersul prin tara la pescuit ,ai sa ramai inmarmurit cand ai sa vezi ce este pe acolo ,rare sant baltile pe care poti merge si sa dai cat de cat linistit la crap !
apropo,vezi ca santem vecini ,eu stau ceva mai la sud de tine ,belgia !
sa ai kkt pe bete tot anul !
asculta la baieti treaba cu mersul prin tara la pescuit ,ai sa ramai inmarmurit cand ai sa vezi ce este pe acolo ,rare sant baltile pe care poti merge si sa dai cat de cat linistit la crap !
apropo,vezi ca santem vecini ,eu stau ceva mai la sud de tine ,belgia !
sa ai kkt pe bete tot anul !
Re: Bine v-am gasit!
Ai dreptate. Am rugat un prieten sa-mi aranjeze si mie doua partide de pescuit pentru luna august, cand o sa fiu in tara. Am ramas surprins de preturile mari practicate pentru pescuit C&R . Aici, pe baltile private se platesc 45 de euro, dar in banii astia imi ofera barca cu motor, masa de pranz cu 3 feluri de mancare si cafeaua/ceaiul de dimineata...in Romania platesc 50 de euro numai pentru pescuit, nu mai vorbesc de celelalte servicii...Mai bine ma duc in Franta, pe lacul lui Nash, ca e mai ieftin.toader nicolae scrie: Nu mi-o lua in nume de rau dar aici cred ca vei gasi doar haos.Mai bine cauta o balta de pescuit mai mare acolo la tine sau du-te in Germania sau Franta cand ai timp.
Sper sa gasesti ceia ce cauti.
La Dunareni(Dolj) e si mai si...Iti baga patroana rama-n ac...Amsterdamer scrie:Ai dreptate. Am rugat un prieten sa-mi aranjeze si mie doua partide de pescuit pentru luna august, cand o sa fiu in tara. Am ramas surprins de preturile mari practicate pentru pescuit C&R . Aici, pe baltile private se platesc 45 de euro, dar in banii astia imi ofera barca cu motor, masa de pranz cu 3 feluri de mancare si cafeaua/ceaiul de dimineata...in Romania platesc 50 de euro numai pentru pescuit, nu mai vorbesc de celelalte servicii...Mai bine ma duc in Franta, pe lacul lui Nash, ca e mai ieftin.toader nicolae scrie: Nu mi-o lua in nume de rau dar aici cred ca vei gasi doar haos.Mai bine cauta o balta de pescuit mai mare acolo la tine sau du-te in Germania sau Franta cand ai timp.
Si cu bilele ce face?timer scrie:La Dunareni(Dolj) e si mai si...Iti baga patroana rama-n ac...Amsterdamer scrie:Ai dreptate. Am rugat un prieten sa-mi aranjeze si mie doua partide de pescuit pentru luna august, cand o sa fiu in tara. Am ramas surprins de preturile mari practicate pentru pescuit C&R . Aici, pe baltile private se platesc 45 de euro, dar in banii astia imi ofera barca cu motor, masa de pranz cu 3 feluri de mancare si cafeaua/ceaiul de dimineata...in Romania platesc 50 de euro numai pentru pescuit, nu mai vorbesc de celelalte servicii...Mai bine ma duc in Franta, pe lacul lui Nash, ca e mai ieftin.toader nicolae scrie: Nu mi-o lua in nume de rau dar aici cred ca vei gasi doar haos.Mai bine cauta o balta de pescuit mai mare acolo la tine sau du-te in Germania sau Franta cand ai timp.
Scuze de off...Si cu bilele ce face?
"Un tanar se pisa pe rondoul de flori din fata casei unei batranici.Iese batranica la strada, il vede pe tanar pisandu-se pe flori, vine la el si ii zice:
-Maica, ma lasi sa ma uit si eu la cucul tau, ca de muuulta vreme nu am mai vazut....
tanarul o lasa sa se uite:
-Maica, ma lasi sa pun si eu mana pe bilute, ca de muuulta vreme nu am mai atins asa ceva...?
tanarul o lasa;
batranica,timida ia bilutele, fiecare in cate o mana si strange de ele, cu putere, ciocnindu-le una de alta:
-TE MAI PISI TU VREODATA PE FLORILE MELE??????
Ca ichtiolog, ma intreb, oare cum se inmultesc sirenele? Au si ele sirenul lor?