Nelamurire!
Nelamurire!
am si eu o nelamurire..de ce nu merge sa mai accesez arhiva de emisiuni...de cateva saptamani tot incerc dar degeaba ..browser am mozilla firefox ma autentific de fiecare data ..dar nu reusesc ..sa fie din cauza site-ului sau gresesc eu pe undeva .multumesc anticipat
Re: Nelamurire!
La mine merge !
Introdu datele de logare de AICI si vezi daca merge !
Introdu datele de logare de AICI si vezi daca merge !
- Cristi Ionita
- utilizator
Cred ca este din cauza browsereului...incearca cu internet explorer,nici la mine nu merge cu mozila
Acum am instalat Mozila Firefox 3.0 si merge sa accesez arhiva !Cristi Ionita scrie:Cred ca este din cauza browsereului...incearca cu internet explorer,nici la mine nu merge cu mozila
- Cristi Ionita
- utilizator
eu am avut o versiune mai veche poate daia...si el la fel...daca nu inseamna ca e de la altceva
Am avut si eu problema asta mai demult , solutia a fost un F5 (refresh) , incearca , poate merge ...
accesare arhiva
de ce nu pot accesa arhiva emisiunii cu user-ul si aprola de pe forum?
faceti si voi un link in interiorul forumului care sa nu poata fi accesat decat de membrii...
faceti si voi un link in interiorul forumului care sa nu poata fi accesat decat de membrii...
- Qnyx
- Master Admin
Re: accesare arhiva
stiucaru scrie:de ce nu pot accesa arhiva emisiunii cu user-ul si aprola de pe forum?
Sunt total convins ca ai citit ACEST post.