Pt George Alexandru
Moderator: florentiniuga
Pt George Alexandru
Salut George
am apucat sa vad emisiunea. ce ati facut spre finalul concursului de a mers prost?
Poti sa ne spui cum ai nadit si cu ce si cam care a fost strategia?
am apucat sa vad emisiunea. ce ati facut spre finalul concursului de a mers prost?
Poti sa ne spui cum ai nadit si cu ce si cam care a fost strategia?
- george-alexandru
- Veteran
Re: Pt George Alexandru
sa intamplat ceva foarte simplu.
-in momentul in care econcursul incepe pestele este raspandit aproape uniform pe aproape tot lacul insa echipele care au malul de vizavi mai aproape au un control mai bun asupra zonei de pescuit si implicit asupra pestelui
-standul 18 in dreapta noastra avand malul de vizavi mai aproape a luat startul mai bine ca noi si la primul cantar de sera cantareste 120kg si noi 80
-pe sera turam motoarele la maxim si pana dimineata reusim sa recuperam terenul pierdut si sa si depasim echipa de pe 18 adica Florentin cu Piticu si cu Soare
-filmul pt noi se rupe dupa cantarul de dimineata cand noi eliberam 25 de crapi insumand 120kg si Florentin 15 crapi daca nu ma insel
-dupa acesta eliberare de 40 de crapi aproape simultan si acest efect se intampla pe mai toate pistele de acest gen,acesti crapi care pleaca bezmetici prin apa ca si la o populare deranjaza crapii pe care ai intalnesc in drumul lor si majoritatea se refugiaza in apropierea malurilor acolo unde este singurul loc sigur ferit de orice pericol.
-dupa acest efect mai pot prinde doar echipele care prind malul sau cele care pescuiesc cel mai departe si care nu au bariere de nada in apropierea locurilor de pescuit.practic noi din acel moment am devenit asa cum am mai spus o vama fara bariere deoarece pestele circula din stanga spre dreapta prin fata noastra nereusind sa/l oprim si in acelasi timp sa/i dam preocupare in fata standului nostru
-din acest motiv daca pe standurile 18-24 sunt echipe bune standurile de la 19-23 devin victime sigure necontand numele sau experienta pescarului care se afla pe unul din aceste locuri deoarece in acesta zona pestele nu are de unde sa mai vina fiind filtrat de capete
in final Moara este o balta extraordinara unde tactica experienta si oranduirea echipelor puternice si vecini sunt sarea si piperul acestui concurs.
ps.in final regret enorm de mult ca ne/au lipsit 20 de metri pt castigarea acestui concurs,am beneficiat de unul dintre cele mai bune locuri dar am interpretat gresit un moment important al concursului si am fost invinsi de distanta.cantitatea cumulata a celor 2 standuri 17-18 peste 700kg.o echipa mai slaba pe 17 si Echipa lui Florentin castiga la relanti linistit concursul.
Fericiti totusi ca ne/am mai imbogatit cu inca ceva bagajul de cunostinte si intr/o buna zi intr/o situatie similara ne va fi de folos.
Ca sa poti castiga trebuie sa sti sa si pierzi
-in momentul in care econcursul incepe pestele este raspandit aproape uniform pe aproape tot lacul insa echipele care au malul de vizavi mai aproape au un control mai bun asupra zonei de pescuit si implicit asupra pestelui
-standul 18 in dreapta noastra avand malul de vizavi mai aproape a luat startul mai bine ca noi si la primul cantar de sera cantareste 120kg si noi 80
-pe sera turam motoarele la maxim si pana dimineata reusim sa recuperam terenul pierdut si sa si depasim echipa de pe 18 adica Florentin cu Piticu si cu Soare
-filmul pt noi se rupe dupa cantarul de dimineata cand noi eliberam 25 de crapi insumand 120kg si Florentin 15 crapi daca nu ma insel
-dupa acesta eliberare de 40 de crapi aproape simultan si acest efect se intampla pe mai toate pistele de acest gen,acesti crapi care pleaca bezmetici prin apa ca si la o populare deranjaza crapii pe care ai intalnesc in drumul lor si majoritatea se refugiaza in apropierea malurilor acolo unde este singurul loc sigur ferit de orice pericol.
-dupa acest efect mai pot prinde doar echipele care prind malul sau cele care pescuiesc cel mai departe si care nu au bariere de nada in apropierea locurilor de pescuit.practic noi din acel moment am devenit asa cum am mai spus o vama fara bariere deoarece pestele circula din stanga spre dreapta prin fata noastra nereusind sa/l oprim si in acelasi timp sa/i dam preocupare in fata standului nostru
-din acest motiv daca pe standurile 18-24 sunt echipe bune standurile de la 19-23 devin victime sigure necontand numele sau experienta pescarului care se afla pe unul din aceste locuri deoarece in acesta zona pestele nu are de unde sa mai vina fiind filtrat de capete
in final Moara este o balta extraordinara unde tactica experienta si oranduirea echipelor puternice si vecini sunt sarea si piperul acestui concurs.
ps.in final regret enorm de mult ca ne/au lipsit 20 de metri pt castigarea acestui concurs,am beneficiat de unul dintre cele mai bune locuri dar am interpretat gresit un moment important al concursului si am fost invinsi de distanta.cantitatea cumulata a celor 2 standuri 17-18 peste 700kg.o echipa mai slaba pe 17 si Echipa lui Florentin castiga la relanti linistit concursul.
Fericiti totusi ca ne/am mai imbogatit cu inca ceva bagajul de cunostinte si intr/o buna zi intr/o situatie similara ne va fi de folos.
Ca sa poti castiga trebuie sa sti sa si pierzi
Bravo George, nici nu puteai sa spui mai frumos. Stiu prin ce ati trecut la Moara Fire intinse in urmatoarele concursuri, si cel mai important, la calificari si mondiale sa faci ca steagul nostru sa fluture pe cea mai inalta treapta a podiumului.Ca sa poti castiga trebuie sa sti sa si pierzi
Dragos Dimache - Pescar sportiv
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
Multam mult George pt informatii. Excelenta descriere!
salut George este prima data cand scriu pe acest forum si pentru eventualele greseli imi cer scuze
intrebarea mea este intr-o balta salbatica se pot folosi tehnici ca si in baltile de concurs sau este ceva anume pentru baltile salbatice
multumesc si scuze daca nu am fost suficient de explicit
intrebarea mea este intr-o balta salbatica se pot folosi tehnici ca si in baltile de concurs sau este ceva anume pentru baltile salbatice
multumesc si scuze daca nu am fost suficient de explicit
- george-alexandru
- Veteran
tehnicile sunt cam aceleasi.
BUNA AMSI EU O INTREBARE,AM O ARAMA DE LA NUTRABAITS SI E EXPIRAT,OARE ARE CEVA SAU POT SA-L FOLOSESC MAI DEPARTE,VREAU SA-L FOLOSESC CA O AROMA SECUNDARA?
multumesc pentru raspuns
?TAMAS scrie:BUNA AMSI EU O INTREBARE,AM O ARAMA DE LA NUTRABAITS SI E EXPIRAT,OARE ARE CEVA SAU POT SA-L FOLOSESC MAI DEPARTE,VREAU SA-L FOLOSESC CA O AROMA SECUNDARA?
- iulian petre
- Veteran
---------TAMAS scrie:BUNA AMSI EU O INTREBARE,AM O ARAMA DE LA NUTRABAITS SI E EXPIRAT,OARE ARE CEVA SAU POT SA-L FOLOSESC MAI DEPARTE,VREAU SA-L FOLOSESC CA O AROMA SECUNDARA?
normal aromele expirate sunt mai decolorate si si-au mai pierdut din tarie. daca aroma nu si-a schimbat caracteristicile (mirosul) nu are ce sa faca rau mai ales ca e aroma secundara.
ps. poate poti si spune ce baza are aroma !
- george-alexandru
- Veteran
TAMAS scrie:BUNA AMSI EU O INTREBARE,AM O ARAMA DE LA NUTRABAITS SI E EXPIRAT,OARE ARE CEVA SAU POT SA-L FOLOSESC MAI DEPARTE,VREAU SA-L FOLOSESC CA O AROMA SECUNDARA?
salut,ti/a raspuns Iulian la intrebare.
ps.dar de unde sti ca este expirata ca aromele nu au scrise pe ele nici un termen de valabilitate?
salut George spunemi te rog unde se poate gasi laptele de porumb facut de tine ?
daca este intr-un magazin anume sau este cu circuit inchis ?
merci
daca este intr-un magazin anume sau este cu circuit inchis ?
merci
- george-alexandru
- Veteran
Claumar -ghencea
Piticu-rondul florilor big
Marius -vitan
CPT hook-pantelimon
etc
Marius -vitan
CPT hook-pantelimon
etc
Post noude catre george-alexandru pe Astazi, , 16:21
Claumar -ghencea
Marius -vitan
CPT hook-pantelimon
etc
zona Baneasa ?????????????
Claumar -ghencea
Marius -vitan
CPT hook-pantelimon
etc
zona Baneasa ?????????????
salut george,da intradevar producatorul nu iti da termenul de valabilitate,dar pe flacon era lipit o eticheta care era lipit de energofish era specificat acolo ,,valabil pana in dec 2008,, interesant nu?george-alexandru scrie:TAMAS scrie:BUNA AMSI EU O INTREBARE,AM O ARAMA DE LA NUTRABAITS SI E EXPIRAT,OARE ARE CEVA SAU POT SA-L FOLOSESC MAI DEPARTE,VREAU SA-L FOLOSESC CA O AROMA SECUNDARA?
salut,ti/a raspuns Iulian la intrebare.
ps.dar de unde sti ca este expirata ca aromele nu au scrise pe ele nici un termen de valabilitate?