X File
Moderatori: gor965, florentiniuga
Re: X File
Slabuta !
Am vrut eu sa-mi iau in 2007 si ptr. 20 lei in plus mi-am luat atunci Okuma Long Bow !...cu mult peste LineeaEffe X-file !
Am vrut eu sa-mi iau in 2007 si ptr. 20 lei in plus mi-am luat atunci Okuma Long Bow !...cu mult peste LineeaEffe X-file !
- marian_popescu
- Veteran
heliconul e parfum pe langa x-file, de longbow nici nu mai zic. de fiecare data cand ma interesa o mulineta de la lineaeffe, vanzatorul ma indruma spre un model asemanator de la okuma. acum ar mai fi si problema cu cu cresterea preturilor, criza i-a lovit cam tare in psihic pe cei de la arrow, am inteles ca un pl 65 se duce spre 300 de lei. din cate stiu, x file nu se mai importa sau nu se mai fabrica, deci a ramas pe pret vechi. in conditiile actuale, s-ar putea sa faca banul.
Fishing is life. The rest...just details
DAR MULINETA ASTA SE MERITA !!! AJUTATIMA CA VREAU SA-mi IAU SI EU TREI BUC DE MULNETE DE CRAP DE CARE SA nu para rau !!!
- marian_popescu
- Veteran
la ce imagine ai la avatar, cred ca faci misto de noi
da, la cat costa banax helicon, nu iti va parea rau de ele. mai repede okuma longbow 65, desi au ajuns undeva pana in 200 de lei. s-a scris mult pe toate forumurile despre ambele modele si despre multe altele din clasa lor de pret
da, la cat costa banax helicon, nu iti va parea rau de ele. mai repede okuma longbow 65, desi au ajuns undeva pana in 200 de lei. s-a scris mult pe toate forumurile despre ambele modele si despre multe altele din clasa lor de pret
Fishing is life. The rest...just details