incearca sa le redimensionezi, daca sunt mari nu merge, am patit si eu astapescardeclean scrie:Nu pot sa atasej poze. Ma ajuta cineva?
clean 2009
Moderator: mini_mic
- pescarescu
- membru activ
Re: clean 2009
- pescardeclean
- utilizator
Merci pentru raspuns, dar am renuntat. Mi-a sugerat si nomnul Nagy Victor o treba, dar nu am nervi. Salutari
- pescarescu
- membru activ
iata astazi, pe o apa cristal, mai ceva ca cea furnizata de apa nova, nu a vrut la culori naturale ci la cele 'tari', in cazul asta hornet
- pescardeclean
- utilizator
dunga aia neagra i-ati facut-o dumneavoastra?
Ms. pentru sfaturi . Sinbata am fost la un gratar pe Crisul Alb si am dat la clean vreo 2 ceasuri .Apa a fost foarte limpede ( i se vedea fundul si la 1,5 m. adincime ) dar tot am prins 3 la vobler ( salmo-hornet negru cu dungi aurii ) si am mai avut vreo 2 rateuri si vreo 4 urmariri . Dupa cam o ora parca au disparut totii pestii si nu am mai avut atacuri si nici urmariri , degeaba am schimbat voblerele ( am incercat atit un model mai natural cit si unul mai tipator) , sa fi fost din cauza vremii ...??? intre timp se inorase si a inceput sa stropeasca .
Prin ce zona ai fost pe crisul alb? As fi interesat si eu de niste locuri bune de spinning pe cris. Apropo sper ca i-ai trimis inapoi in apa
- bogdan_alex
- junior
asta imi sustine teoria ca daca nu vrea, nu vrea orice i-ai da, si cand e pe val, il rupi cu oriceaspreala scrie:Ms. pentru sfaturi . Sinbata am fost la un gratar pe Crisul Alb si am dat la clean vreo 2 ceasuri .Apa a fost foarte limpede ( i se vedea fundul si la 1,5 m. adincime ) dar tot am prins 3 la vobler ( salmo-hornet negru cu dungi aurii ) si am mai avut vreo 2 rateuri si vreo 4 urmariri . Dupa cam o ora parca au disparut totii pestii si nu am mai avut atacuri si nici urmariri , degeaba am schimbat voblerele ( am incercat atit un model mai natural cit si unul mai tipator) , sa fi fost din cauza vremii ...??? intre timp se inorase si a inceput sa stropeasca .
- pescarescu
- membru activ
bine bai hainshtain, da cum e cand unul prinde si altul nu?bogdan_alex scrie:asta imi sustine teoria ca daca nu vrea, nu vrea orice i-ai da, si cand e pe val, il rupi cu oriceaspreala scrie:Ms. pentru sfaturi . Sinbata am fost la un gratar pe Crisul Alb si am dat la clean vreo 2 ceasuri .Apa a fost foarte limpede ( i se vedea fundul si la 1,5 m. adincime ) dar tot am prins 3 la vobler ( salmo-hornet negru cu dungi aurii ) si am mai avut vreo 2 rateuri si vreo 4 urmariri . Dupa cam o ora parca au disparut totii pestii si nu am mai avut atacuri si nici urmariri , degeaba am schimbat voblerele ( am incercat atit un model mai natural cit si unul mai tipator) , sa fi fost din cauza vremii ...??? intre timp se inorase si a inceput sa stropeasca .
azi am fost la pastrav, mai deschid un topic, ca mi-s shmecher
- pescarescu
- membru activ
asa arata salmo-ul?aspreala scrie:Ms. pentru sfaturi . Sinbata am fost la un gratar pe Crisul Alb si am dat la clean vreo 2 ceasuri .Apa a fost foarte limpede ( i se vedea fundul si la 1,5 m. adincime ) dar tot am prins 3 la vobler ( salmo-hornet negru cu dungi aurii ) si am mai avut vreo 2 rateuri si vreo 4 urmariri . Dupa cam o ora parca au disparut totii pestii si nu am mai avut atacuri si nici urmariri , degeaba am schimbat voblerele ( am incercat atit un model mai natural cit si unul mai tipator) , sa fi fost din cauza vremii ...??? intre timp se inorase si a inceput sa stropeasca .
Acela e si parca si cleanul e acelasi .Voblerul respectiv e cumva pt apa f.limpede ? ... Ti-am vazut si pastravii ...superbi. AI incercat modelul ala de vobler( pastravior ) si la clean ?....daca nu ia incearca-l .!!!
Am prins si eu niste amarati de cleni, la rotativa la voblar mai putini
- pescardeclean
- utilizator
Am reusit si eu in sfarsit sa postez niste poze
unul la peste kg, luat la hornet 3
astia au stat la umbra in nisip
unul la peste kg, luat la hornet 3
astia au stat la umbra in nisip
bine ca cineva mai prinde si peste ; ultimul pescuit facut a fost un esec ( am fost pe o balta ) si abia astept sa se deschida pescuitul sa merg pe cris .
- pescardeclean
- utilizator
Linisteste-te asta era prins mai dedemult! Pana acum nu am reusit sa pun pozele! Daca era prins in prohibitie crezi ca ma faultam singur? Fir zbuciumat pe data viitoare!
- pescarescu
- membru activ
frumos domnilor!
ma bucur ca s-a mai animat si topicul asta ca a inceput sezonul la crap si nu mai ai loc de dansii!
no ofence!
ma bucur ca s-a mai animat si topicul asta ca a inceput sezonul la crap si nu mai ai loc de dansii!
no ofence!