abordare partida 48 ore moara vlasiei 2
Moderator: gor965
abordare partida 48 ore moara vlasiei 2
salutare stimati pescari! mi-am propus sa fac o iesire pe moara vlasiei de 48 ore, eu fiind din brasov nu prea am experienta pe baltile bucurestene. am marea rugaminte sa ma ajutati cu cateva sfaturi privind abordarea partidei. m-ar ajuta foarte mult daca mi-ati spune ce nada sa folosesc, momeala, eventuale locuri, monturi. multumesc mult si fire intinse tuturor.
(din pacate am postat intr-un forum gresit, rog un moderator sa mute topicul intr-un forum potrivit)
(din pacate am postat intr-un forum gresit, rog un moderator sa mute topicul intr-un forum potrivit)
Re: abordare partida 48 ore moara vlasiei 2
In primul rand momitoare, nu cred ca este cazul sa nadesti in plus, este peste foarte mult. Incearca sa pescuiesti cat mai aproape de mal, daca apa este in incalzire, pestele se retrage in stuf, sau in apa mica pentru depus. Vezi si tu cum este activitatea pestelui, daca sare si pe unde. Si intreaba si paznicii, iti pot da detalii mai multe. Apa mica este spre capatul baltii, la padure. Iar balta are cam 100 m, poti sa prinzi malul.
Pestele mai mare il gasesti spre intare, in zona malului unde este betonat. Sunt gropi, si poti da si peste ceva somn mare. La bile solubile sau tari ai sansa sa iti intre mai mare, la porumb preparat mai mic, dar mai mult.
Nada pe baza de capsuna, miere... porumb cu acceasi aroma, bile squid&octopus , capsuna.
Fire intinse, nu uita sa postezi si rezultatele. Si nu uita sa il suni inainte pe dl Petcu pentru confirmarea partidei.
Pestele mai mare il gasesti spre intare, in zona malului unde este betonat. Sunt gropi, si poti da si peste ceva somn mare. La bile solubile sau tari ai sansa sa iti intre mai mare, la porumb preparat mai mic, dar mai mult.
Nada pe baza de capsuna, miere... porumb cu acceasi aroma, bile squid&octopus , capsuna.
Fire intinse, nu uita sa postezi si rezultatele. Si nu uita sa il suni inainte pe dl Petcu pentru confirmarea partidei.
Dragos Dimache - Pescar sportiv
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
- Madalin Dirla
- Veteran
1. MOMITOARE
2.NADA (VEZI PROFESIONALUL PUFF DE LA GIPO+LAPTE DE PORUM +PORUMB BONDUEL+CANEPA)
3.MOMEALA(PORUMB 2 BOABE CU UN TECHNOPUF INTRE ELE PT. A-I RIDICA MOMEALA LA FILEU CRAPULUI )
4.ZONE(ULTIMUL LOC DE PE BALTA,ADICA LA PADURE)
5.BILE SOLUBILE (SQUID & OCTOPUS SAU POUP-POP INVELIT IN PASTA)
6. TREBUIE SA PESCUIESTI CAT MAI APROAPE DE MALUL DE VIS-A-VIS.
FIR INTINS!!
2.NADA (VEZI PROFESIONALUL PUFF DE LA GIPO+LAPTE DE PORUM +PORUMB BONDUEL+CANEPA)
3.MOMEALA(PORUMB 2 BOABE CU UN TECHNOPUF INTRE ELE PT. A-I RIDICA MOMEALA LA FILEU CRAPULUI )
4.ZONE(ULTIMUL LOC DE PE BALTA,ADICA LA PADURE)
5.BILE SOLUBILE (SQUID & OCTOPUS SAU POUP-POP INVELIT IN PASTA)
6. TREBUIE SA PESCUIESTI CAT MAI APROAPE DE MALUL DE VIS-A-VIS.
FIR INTINS!!
- Madalin Dirla
- Veteran
In ce perioada vrei sa te duci,poate vin si eu ?sfatul meu este sa nu mergi in weekwnd!
am sa fiu acolo joi 14.mai undeva in jurul orei 16.00Madalin007 scrie:In ce perioada vrei sa te duci,poate vin si eu ?sfatul meu este sa nu mergi in weekwnd!
- Ion Mironov
- Partener
in perioada aia ar trebui sa fim pe hobaia la o partida de relaxadi74 scrie:am sa fiu acolo joi 14.mai undeva in jurul orei 16.00Madalin007 scrie:In ce perioada vrei sa te duci,poate vin si eu ?sfatul meu este sa nu mergi in weekwnd!
- misu_sipanu
- Veteran
Ba,da voi nu mai aveti stare,nu mai aveti treaba,numai pescui ,pescuit pescuit.....hai pa ca ma duc la peste
- Madalin Dirla
- Veteran
Suntem "virusati la maxim " nu mai avem scapare!!misu_sipanu scrie:Ba,da voi nu mai aveti stare,nu mai aveti treaba,numai pescui ,pescuit pescuit.....hai pa ca ma duc la peste
- Ion Mironov
- Partener
si azi am fost pe chiroiu
- Madalin Dirla
- Veteran
la peste???jonny_23 scrie:si azi am fost pe chiroiu
multumesc tuturor pentru sfaturile oferite, am sa revin cu impresii .... fire zbuciumate!