Problema

Moderatori: gor965, florentiniuga

Scrie răspuns
Gabriel
senior
senior

Problema

Mesaj de Gabriel » 06 Mai 2009, 16:42

Salutare.
Am o problema si ramin dator celui care ma poate ajuta...:mi-am cumpaat 2 lansete de la un magazin on-line acuma cam 2-3 luni cind mi-au venit le-am desfacut verificat inelele, finisajele si pe una dintre ele am mufato(spigot) pina aici totul bine ,azi a venit la mine un prieten si am vrut sa-i arat lansetele (inca nefolosite,are inca eticheta prinsa de inel) si am scos una la intimplare,pe care am incercat sa o mufez sa vezi dracie a intrat si asa forte greu doar 2.5 cm din cei 8,5cm ai partii care se mufeaza,am scoso pe cealata si asta se mufeaza bine intra si mai ramine in jur la 1cm.
Ce pot sa fac?Ca am dat destu de multi bani si nu vrerau sa ramin cu buza unflata?
Ajutor!!!!!!!!!
Fir intins!

gor965
Site Admin
Site Admin

Re: Problema

Mesaj de gor965 » 06 Mai 2009, 17:13

Ai incercat sa faci schimb intre segmenti ?
Spigotul nu intra mai mult din cauza grosimii segmentelor ? ...ma gandesc sa n-ai ceva in interiorul zonei de mufare ! (unele bete mai au ceva spuma bagata pe zona de mufare ,ca "intaritor" )
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

nagy victor
Veteran
Veteran

Mesaj de nagy victor » 06 Mai 2009, 17:21

Incearca sa schimbi elementele intre ele (fa rocada) , unul a intrat prea putin iar celalalt cam mult (daca a ramas doar 1 cm .), poate s-au incurcat intre ele cind le-ai asamblat orima data (eu nu vad alta explicatie . 8-> :-??
Pescuitul Inainte de Toate !
Cine NU Respecta Natura , NU se Respecta pe SINE !

http://pescarulbihorean.ro/
http://pescarulbihorean.ro/forum/

marian_popescu
Veteran
Veteran

Mesaj de marian_popescu » 06 Mai 2009, 17:25

varful acela nu mai incape pe niciun tronson de baza din restul betelor?
la multe modele e recomandat (de fapt nu prea ai incotro) sa schimbi tronsoanele intre ele, ci sa pastrezi aceeasi pereche de varf cu baza. incearca toate combinatiile pana o gasesti pe cea initiala. presupun ca le-ai probat cand ti-a sosit comanda si totul a fost ok
Fishing is life. The rest...just details

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 06 Mai 2009, 17:44

Pai cate combinatii sa faca nea Mariane ,ca omul si-a luat doar 2 bete ! :) ...si-a spus ca doar pe una a verificat-o ! :-S

Imagine

toader nicolae
Veteran
Veteran

Mesaj de toader nicolae » 06 Mai 2009, 18:32

Cred ca cel mai bine este sa nu mai incerci sa faci mimic cu ele pana nu contactezi magazinul de la care le-ai cumparat.Daca mai ai factura si etichetele pe bete nu cred ca va fi o problema sa ti le schimbe.Daca totusi sunt neseriosi si nu le schimba te rugam sa ne spui si noua magazinul la care ai facut comanda.

Gabriel
senior
senior

Mesaj de Gabriel » 06 Mai 2009, 20:24

Salutare
Da o mers ;deci un virf se mufeaza la amindoua lansete si unu numai la una .Toata treaba o fost sa schimb virfurile intre ele...Loc stiu ca ramine ,la una mi-o ramas cam 1 cm si la cealata cam 1,5cm ,avind in vedere toata bucata mufabila are 8,5 cm la amindoua.
Ce vreau sa va intreb: distanta asta intre cele 2 segmete e oki nu-i prea mare?? Am observat ca cineva zicea ceva de 5 mm ,nu o sa am probleme?? Si in carticica atasata la lanseta scria ca ii indicat sa dai cu ceara de luminare la imbinare pentru a impiedica uzarea acesteia rezultind o mai indelungata utilizare .Folositi asa ceva?
Va multumesc tuturor pentru raspunsul promt >:D< !
Respecte!
Fir intins!

marian_popescu
Veteran
Veteran

Mesaj de marian_popescu » 06 Mai 2009, 21:48

scuze pt toate combinatiile. m-a luat gura pe dinainte, mi-aminteam cand si eu am patit la fel cand mi-am luat primele 3 lansete de acelasi fel. bine ca a mers
Fishing is life. The rest...just details

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 06 Mai 2009, 22:03

Ceara de lumanare,n-am pus la imbinari...da' vaselina de mulinete ... :"> ... >:)

Imagine

Scrie răspuns

Înapoi la “Undite si lansete”