pescuit canadian
Moderator: vali003
Re: pescuit canadian
daca nu angajam o companie de dat zapada , iarna asta , trebuia sa stau numai pe afara ,ziua o cureti si noaptea este la loc , am avut pina acum in fiecare saptamina 20-40 de cm.,am linga casa un loc de parcare pentru 10 masini ,cind termini de dat la lopata , o iei de la capat . :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: cine este interesat welcome to Canada . .
- Lucian Nagy
- membru activ
daca tot e vorba de zapada,,postez si eu o poza cu.........""omul de zapada"".........made in Dublin .. http://i247.photobucket.com/albums/gg12 ... 010211.jpg Poate trimite cineva o masina de deszapezit si pe aici !!.....
azi a fost prima zi cind am iesit la pescuit pe anul acesta , de prins nu sa prins nimic , poate daca aveam o arma de vinatoare erau cam 2-3000 de giste salbatice , asa la cuptor cu ceva varza .
- Pescar Brailean
- utilizator
MAiculita ce ii acolo :shock: Vali trebuia sa incerci cu niste lansari mai lungi poate agatai vreuna Fir intins pentru noul sezon Canadian
Pe cand asa un fir intins?Asa o bucata mai zic si io...parca m-as lasa furat...vali003 scrie:zapada are cam 1,8 m . peste gheata , as avea nevoie de o echipa de lopatari sa pot face loc de citeva copci , nu se merita atita munca ,oricum dupa 2-3 zile se acopera din nou , si ai muncit degeaba .
Vali,nu mai trebuie decat sa-i pui in tigaie:
nici macar nu trebuie sa ii pui in tigaie , sar ei singuri , dar asta este filmat in U.S.A. , la noi nu ai chinezesti , inca , sa speram ca nici nu o sa ajunga .
sa inceput pescuitul si la noi , eu nu am prins inca nimic , un prieten cu o zi inainte sa merg eu a prins o bucata de 12 kg. apa este foarte rece 5-6 grade si pestii sint cam apatici , simbata viitoare sper sa iasa ceva .