buna tuturor
am auzit multi pescari vorbind despre nadirea in v la crap dar nici unul nu a explicat-o in detaliu.
m-as bucura daca cineva mi-ar putea oferi mai multe informatii despre aceasta startegie , cineva care o foloseste .
nadirea in v
Moderator: gor965
- tibi csikos
- utilizator
- IULIAN C
- carpZone team
Re: nadirea in v
Simplu:
"V"-ul...se face in 2 feluri...dupa intuitia fiecaruia...ori cu varful spre malul opus ori invers,eu am tendinta sa cred ca cel mai productiv e cel cu varful spre malul opus....ca lansetele vin in deschidere,pestii vin de la varf spre pescar,si "ataca" de pe flancuri,dand in carlige!
Cu varful spre lansete,ii aduci din mai multe parti spre lansetele aruncate in zona varfului,adica le trasezi o sageata inspre carlige....ceva de genul "pe aici baieti"!
Cam asta ar fi...
"V"-ul...se face in 2 feluri...dupa intuitia fiecaruia...ori cu varful spre malul opus ori invers,eu am tendinta sa cred ca cel mai productiv e cel cu varful spre malul opus....ca lansetele vin in deschidere,pestii vin de la varf spre pescar,si "ataca" de pe flancuri,dand in carlige!
Cu varful spre lansete,ii aduci din mai multe parti spre lansetele aruncate in zona varfului,adica le trasezi o sageata inspre carlige....ceva de genul "pe aici baieti"!
Cam asta ar fi...
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
- faraon tudor
- membru activ
http://www.aventurilapescuit.ro/articol ... i__ii.html
Parerea mea e ca se poate folosii cu succes si in pescuitul crapului,pentru ai scoate de sub plaur si a nu mai fi nevoit sa arunci la limita cu riscul de a plasa montura pe plaur
Parerea mea e ca se poate folosii cu succes si in pescuitul crapului,pentru ai scoate de sub plaur si a nu mai fi nevoit sa arunci la limita cu riscul de a plasa montura pe plaur
- tibi csikos
- utilizator
ciao iulian!IULIAN C scrie:Simplu:
Cam asta ar fi...
multumesc pentru informatii , as mai fi curios de dimensiunea v-ului , cat de larg este, faci 2 vaduri la cele 2 capete unde ai carligele sau e un vad mai mare ce uneste cele 2 capete , de obicei cat nadesti pe vad si inspre varf ,si sunt curios nadirea aceasta o faci din barca sau se poate si de pe mal .
merci anticipat
p.s cred ca un desen ar fi excelent dar nu stiu daca se poate dar e ok si scris , merci oricum.
- IULIAN C
- carpZone team
O sa-ti descriu pe o poza....in desen,dar lucrez zlnic 15 ore si nu am timp,de vreo 2 saptamani plec la 7 si ajung la 24:00 acasa....
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
- tibi csikos
- utilizator
ciao iulian
avand in vedere cat lucrezi voi aprecia si mai mult informatiile si timpul necesar pentru a-mi raspunde.
merci anticipat.
avand in vedere cat lucrezi voi aprecia si mai mult informatiile si timpul necesar pentru a-mi raspunde.
merci anticipat.
Am vrut sa-ti introduc aici un Link de la un articol, din pacate nu se poate, vezi pe celalalt seit unde ai mai pus aceasta intrebare, acolo gasesti si linkul postat