nadirea in v

lansetistii, de la carpfishing la feeder

Moderator: gor965

Scrie răspuns
tibi csikos
utilizator
utilizator

nadirea in v

Mesaj de tibi csikos » 30 Apr 2009, 08:27

buna tuturor
am auzit multi pescari vorbind despre nadirea in v la crap dar nici unul nu a explicat-o in detaliu.
m-as bucura daca cineva mi-ar putea oferi mai multe informatii despre aceasta startegie , cineva care o foloseste .

IULIAN C
carpZone team
carpZone team

Re: nadirea in v

Mesaj de IULIAN C » 01 Mai 2009, 00:06

Simplu:
"V"-ul...se face in 2 feluri...dupa intuitia fiecaruia...ori cu varful spre malul opus ori invers,eu am tendinta sa cred ca cel mai productiv e cel cu varful spre malul opus....ca lansetele vin in deschidere,pestii vin de la varf spre pescar,si "ataca" de pe flancuri,dand in carlige!
Cu varful spre lansete,ii aduci din mai multe parti spre lansetele aruncate in zona varfului,adica le trasezi o sageata inspre carlige....ceva de genul "pe aici baieti"!
Cam asta ar fi...
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
Imagine

faraon tudor
membru activ
membru activ

Mesaj de faraon tudor » 01 Mai 2009, 21:20

http://www.aventurilapescuit.ro/articol ... i__ii.html
Parerea mea e ca se poate folosii cu succes si in pescuitul crapului,pentru ai scoate de sub plaur si a nu mai fi nevoit sa arunci la limita cu riscul de a plasa montura pe plaur

tibi csikos
utilizator
utilizator

Mesaj de tibi csikos » 04 Mai 2009, 08:44

IULIAN C scrie:Simplu:
"V"-ul...se face in 2 feluri...dupa intuitia fiecaruia...ori cu varful spre malul opus ori invers,eu am tendinta sa cred ca cel mai productiv e cel cu varful spre malul opus....ca lansetele vin in deschidere,pestii vin de la varf spre pescar,si "ataca" de pe flancuri,dand in carlige!
Cu varful spre lansete,ii aduci din mai multe parti spre lansetele aruncate in zona varfului,adica le trasezi o sageata inspre carlige....ceva de genul "pe aici baieti"!
Cam asta ar fi...
ciao iulian!
multumesc pentru informatii , as mai fi curios de dimensiunea v-ului , cat de larg este, faci 2 vaduri la cele 2 capete unde ai carligele sau e un vad mai mare ce uneste cele 2 capete , de obicei cat nadesti pe vad si inspre varf ,si sunt curios nadirea aceasta o faci din barca sau se poate si de pe mal .
merci anticipat
p.s cred ca un desen ar fi excelent dar nu stiu daca se poate dar e ok si scris , merci oricum.

IULIAN C
carpZone team
carpZone team

Mesaj de IULIAN C » 06 Mai 2009, 00:15

O sa-ti descriu pe o poza....in desen,dar lucrez zlnic 15 ore si nu am timp,de vreo 2 saptamani plec la 7 si ajung la 24:00 acasa....
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
Imagine

tibi csikos
utilizator
utilizator

Mesaj de tibi csikos » 06 Mai 2009, 08:22

ciao iulian
avand in vedere cat lucrezi voi aprecia si mai mult informatiile si timpul necesar pentru a-mi raspunde.
merci anticipat.

carprom
senior
senior

Mesaj de carprom » 06 Mai 2009, 09:37

Am vrut sa-ti introduc aici un Link de la un articol, din pacate nu se poate, vezi pe celalalt seit unde ai mai pus aceasta intrebare, acolo gasesti si linkul postat
Imagine

Scrie răspuns

Înapoi la “Pescuitul la crap, fitofag si caras”