Party Cup ed.I - Hobaia 2009 - Senior C.C

Moderator: florentiniuga

Madalin Dirla
Veteran
Veteran

Re: Party Cup ed.I - Hobaia 2009 - Senior C.C

Mesaj de Madalin Dirla » 04 Mai 2009, 22:24

validanik scrie:ce idei ai George =D>

sub ce forma ? calificari la ~x(
:O :O :O :O :O :O :O

misu_sipanu
Veteran
Veteran

Mesaj de misu_sipanu » 04 Mai 2009, 22:29

=D> =D> =D> beton ideea,George.ca de obicei.Confruntarile si disputele numaipe malul baltii.
MOARA VLASIEI SAU ....TINCABESTI 2 ca tot se aud vorbe.Cred ca Tincabesti 2 ar fi cel mai indicat.

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 04 Mai 2009, 22:44

@Validanik
mdaa... nasoala treaba cu desemnarea celor 5 echipe CarpZone ! :-?
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

toader nicolae
Veteran
Veteran

Mesaj de toader nicolae » 04 Mai 2009, 23:58

Ai dreptate George,la pescuit lasi lansetele sa vorbeasca pentru tine si clubul tau dar vad ca intra lumea aici ca sa dea din tastatura,nicidecum din lansete.

Cezar Bibu
junior
junior

Mesaj de Cezar Bibu » 05 Mai 2009, 08:46

@toader nicolae,

sunt perfect de acord cu dvs. La o afirmatie publica, de genul "rautati gratuite", sau "nu ma provocati" , ar trebui sa se raspunda tot public. Asta e tot ce doresc. Si atentie, faptul ca fac parte din Senior Club n-are f mare importanta, sa stiti ca in general imi string mina cu multi membri ai multor cluburi din tara asta, chiar daca in vreun concurs suntem adversari ...

@gor,

scuze de interventie, dar prea se exagereaza cu rivalitatile astea (vorba amicului meu Val , o prostie ), si n-am mai rezistat... :)
In rest, vis-a-vis de incrucisat lansete ,dueluri, zau ca nu ginditi... care e adversarul vostru, fratilor ? Nu cumva crapul ??? Sau poftim, sa fiu si malitios, ciortanul ? :))

Marinita
Veteran
Veteran

Mesaj de Marinita » 05 Mai 2009, 09:14

Cezar Bibu scrie:Si zici asa, gurule, rautati gratuite...Dupa cum ai vazut, nu te-am contrat pina acum, dar uite ca ma consider si eu unul din aia care te pot provoca ! Ia toarna matale ceva, sa stim si noi, ce si cum...

@Cezar Bibu

Salut Cezare, daca nu te superi torn eu tot :)) Cumparaturile pentru organizarea concursurilor M.V.2 si Chiroiu 4 eu le-am facut eu.
Totul este facturat si justificat ca, cheltuiala.Cupele la competitiile sus prezentate sunt import Italia.Nu sunt cupe ieftine(nu vreau sa insinuez nimic altceva).Materialele cu sigla clubului la fel sunt facturate.Asa cred ca procedeaza orice club.Despre altele va veni si vremea lor sa le discutam.Daca asta iarna totul era bine si sa putut face programul competitional pe 2009 in deplina intelegere, acum totul e pe dos.Noi Carp Zone suntem deschisi catre comunicare cu ori ce club.Polemicile personale si le discuta fiecare. ---<><
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

Ion Mironov
Partener
Partener

Mesaj de Ion Mironov » 05 Mai 2009, 10:11

Polemicile personale si le discuta fiecare.

ai grait ca un adevarat maestru si un bun conducator

ps:eu cred ca ar trebui sa mai iesiti si la peste sa va mai destindeti ca deja numai clinciuri si rautati si binenteles nelipsitele intepaturi......pacat
Mironov Ion Valentin alias jonny_23
http://www.barcute-plantat.com
0726.424.099

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 05 Mai 2009, 11:12

Cezar Bibu scrie: @gor,

scuze de interventie, dar prea se exagereaza cu rivalitatile astea (vorba amicului meu Val , o prostie ), si n-am mai rezistat... :)
In rest, vis-a-vis de incrucisat lansete ,dueluri, zau ca nu ginditi... care e adversarul vostru, fratilor ? Nu cumva crapul ??? Sau poftim, sa fiu si malitios, ciortanul ? :))
Dl. Cezar ,la un moment dat ,tanarul care a iesit pe locul doi la Party Cup m-a intrebat de ce nu ma inscriu la concursuri ?(Cata Costea,poate sa confirme) Raspunsul meu este parte din postarea dvs. : Am cocncursul meu ,cu crapii de Dunare ! N-am nici timp ,nici bani si nici framantari interioare care sa ma determine sa renunt la statutul de pescar amator ! Imi place fenomenul asta care cuprinde lumea pescarilor de crap de la noi (toata lumea vrea la concurs !) dar nu-l inteleg decat prin prisma laturii sportive. Gasesc de cuviinta ca cei legitimati in cluburi sportive trebuiesc sa se "cotonogeasca" pe balta si sa-si arate priceperea in a prinde mai mare ori mai mult peste decat adversarul ! Reactii de genul :... aia sunt multi ...aia sunt prosti ...sunt hoti ...sunt mamaligari ...manaresc concursuri ,etc. ,etc. ,venite pe fondul unor rezultate ce-au bucurat doar membrii unui club , nu fac bine acestei branse ,a pescarilor la crap (fie de competitie ,fie amatori) !
Ideea ce-am spus-o avea rol de calmare a spiritelor...poate nu e solubila ! :D
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

toader nicolae
Veteran
Veteran

Mesaj de toader nicolae » 05 Mai 2009, 11:44

Cezar Bibu scrie:@toader nicolae,

sunt perfect de acord cu dvs. La o afirmatie publica, de genul "rautati gratuite", sau "nu ma provocati" , ar trebui sa se raspunda tot public. Asta e tot ce doresc. Si atentie, faptul ca fac parte din Senior Club n-are f mare importanta, sa stiti ca in general imi string mina cu multi membri ai multor cluburi din tara asta, chiar daca in vreun concurs suntem adversari ...

@gor,

Felicitari pentru aceasta atitudine.Cred ca asta trebuie sa caracterizeze o intrecere sportiva si orgoliul,oricat ar fi el de mare in tagma asta a pescarilor nu trebuie sa depaseasca o limita a bunului simt.Pescuitul de competitie,ca si oricare alt sport,trebuie privit ca si un drum spre relatii interumane.Desi am cunoscut personal doar cativa utilizatori ai acestui forum si membri ai CARPZONE pot spune ca am avut senzatia ca ii cunosc de cand m-am nascut.
Sper sa intelegeti ca nu a fost nici un fel de rautate in postarile mele anterioare si doar am remarcat ca sunt tot mai multi contestatari ai acestui club pe masura ce baietii astia aduna medalii.
Sper sa ne intalnim pe balta si sa putem rade impreuna de aceste clinciuri :D

Cezar Bibu
junior
junior

Mesaj de Cezar Bibu » 05 Mai 2009, 21:19

@Dan Marinita,

ai inebunit, lasa polemicile si stai pe ele ,c-acuma iti pleaca vreo lanseta !! :))
ceea ce ai spus tu n-are legatura cu subiectul, nu-ti face nici o problema ! E treaba fiecaruia cum isi gestioneaza banii, si nici nu m-am gindit la asta, crede-ma. Si sa stii ca daca s-ar fi putut discuta obiectiv, n-as fi ezitat s-o fac, stii bine...

@gor,

sper si eu sa nu fie solubila, ca oricum nu prea halesc solubilele... :)) peste mic, si nu se incadreaza la domeniul de activitate :)) :)) Din partea mea, end of story, sau, poftim, timeout pina se intoarce de la concurs Florentin, si poate ma lumineaza si pe mine ..

@toader nicolae,

oricind :)

Scrie răspuns

Înapoi la “Crap si somn”