Party Cup ed.I - Hobaia 2009 - Senior C.C

Moderator: florentiniuga

gor965
Site Admin
Site Admin

Party Cup ed.I - Hobaia 2009 - Senior C.C

Mesaj de gor965 » 03 Mai 2009, 18:53

Vladut Mateianu scrie:Final de exceptie. Cu 3 echipe sub 21 de ani pe podium.

1.Danut Mateianu-Vladut Mihai 43 kg (total cei mai mari 5 crapi)-unul de 14.8 kg !
2.Cata Costea -Paul Carnaru 41 kg
3. Claudiu Costache-Radu Dolghi 40 kg

Captura 12 kg Stratulat-Hariga.

Viitorul este pe maini bune, acesti copii au demonstrat asta ocupand podiumul si invingand concurenti celebri. (55 de echipe). Felicitari din toata inima !
Tin sa-i felicit si eu pe castiatori si pe ceilalti participanti !
@Cata Costea & Paul Carnaru
Bravo tata ,ma bucur ptr. voi ! :)
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

andrei_i
utilizator
utilizator

Re: Party Cup ed.I - Hobaia 2009 - Senior C.C

Mesaj de andrei_i » 03 Mai 2009, 20:21

Felicitari castigaorilor si tuturor echipelor de pescari sub 21 de ani ce au participat la acest concurs!

Felicitari speciale lui Danut Mateianu si varului MEMO (Vlad Mihai) :!:

Au fost si cateva premiere la acest concurs ... trebuie mentionat ca este primul concurs de "oameni mari" unde toate cele 3 echipe castigatoare au fost formate din pescari sub 21 de ani -- BRAVO
Alta premiera a fost primul loc 1 adjudecat de proaspat infiintatul club SENIOR CRAP si in fine, ultima premiera...Un concurs fara Carp-zone pe podium =)) UPS **==
Ultima oară modificat 03 Mai 2009, 21:14 de către andrei_i, modificat 1 dată în total.

Madalin Dirla
Veteran
Veteran

Mesaj de Madalin Dirla » 03 Mai 2009, 21:07

andrei_i scrie:Felicitari castigaorilor si tuturor echipelor de pescari sub 21 de ani ce au participat la acest conscurs!

Felicitari speciale lui Danut Mateianu si varului MEMO (Vlad Mihai) :!:

Au fost si cateva premiere la acest concurs ... trebuie mentionat ca este primul concurs de "oameni mari" unde toate cele 3 echipe castigatoare au fost formate din pescari sub 21 de ani -- BRAVO
Alta premiera a fost primul loc 1 adjudecat de proaspat infiintatul club SENIOR CRAP si in fine, ultima premiera...Un concurs fara Carp-zone pe podium =)) UPS **==
Felicitari castigatorilor si tuturor participantilor =D> =D> =D> =D> !!!

Stai linistit Andrei,pt. "noi" nu a fost un concurs importanta,deoarece pe primul loc a fost distractia, noi luam podiumuri pe la CERCANI,MV2,xxx,SARULESTI,TANCABESTI :)) :)) , o sa vezi la CC HOBAIA ce poate CARP ZONE pe aceasta balta ;) ................. seara buna! :-h
---<>< ---<>< ---<>< ---<>< ---<>< ---<>< ---<>< ---<>< ---<><
Ultima oară modificat 03 Mai 2009, 21:16 de către Madalin Dirla, modificat de 2 ori în total.

andrei_i
utilizator
utilizator

Mesaj de andrei_i » 03 Mai 2009, 21:12

Bravo bravo Madaline ..ma bucur pentru voi :D Sa stii ca si pentru mine toate concursurile la care nu am fost pe podium au fost tratate ca distractie ... numai acolo unde am reusit sa fiu in primii 3 am pescuit serios =))

Se anunta niste nationale interesante ;)

P.S. Vezi ca te-a luat valul si ai uitat sa feliciti niste TINERI PESCARI! (retrag am vazut ca ai bagat un edit)

dan _city_center
senior
senior

Mesaj de dan _city_center » 03 Mai 2009, 21:23

@ MADALIN 007
vezi ca la SARULESTI a fost si IORGOS care e membru SENIOR !
miine avem poza de grup cu cupa.la Tincabesti,.o duce un sofer de la mine cu raba. :-$
cit despre cercani.... :))
vezi ca ai uitat chiroiu ...4 din 4 :idea:
Baricada Carp Club

Sorin Ionescu
utilizator
utilizator

Mesaj de Sorin Ionescu » 03 Mai 2009, 21:33

Felicitari tuturor participantilor....baieti,fete,copii,sotii,pescari cu experienta sau nu...!!!si mai ales castigatorilor..!!!

Iar pt cei orgoliosi....personal nu cred ca a fost locul in care sa se faca diferente de valoare..!!!
Soare......simply the best..!!!!

Madalin Dirla
Veteran
Veteran

Mesaj de Madalin Dirla » 03 Mai 2009, 21:37

dan _city_center scrie:@ MADALIN 007
miine avem poza de grup cu cupa.la Tincabesti,.o duce un sofer de la mine cu raba. :-$
............stiu ca a fost si dl. IORGOS , i-am si felicitat,apropo merita sa trimiteti o raba pana la tancabesti,ca nu prea este mult bagaj ;).
---<>< ---<>< ---<>< ---<>< ---<>< ---<>< ---<><

dan _city_center
senior
senior

Mesaj de dan _city_center » 03 Mai 2009, 22:39

Madalin007 scrie:
dan _city_center scrie:@ MADALIN 007
............stiu ca a fost si dl. IORGOS , i-am si felicitat,apropo merita sa trimiteti o raba pana la tancabesti,ca nu prea este mult bagaj ;).
---<>< ---<>< ---<>< ---<>< ---<>< ---<>< ---<><

merita ,ptr ca noi nu luam bani de cotizatie pescarilor din club si nici nu ne dam mari pescari pentru simplul motiv ca sintem mari pescari .
ultima postare ,in rest ne vedem pe balta ,ca uite cum aude lumea si de tine, tocmai cind esti pe cale sa confirmi ca pescar:sau poate ma insel.
Baricada Carp Club

florentiniuga
Master Admin
Master Admin

Mesaj de florentiniuga » 04 Mai 2009, 05:01

dan _city_center scrie:...merita ,ptr ca noi nu luam bani de cotizatie pescarilor din club...
In schimb ati deprins niste rautati gratuite, caracteristice clubului. Cu aritmetica stai bine? Pentru incalzire fa-mi si mie un calcul la Cupa Chiroiu si spune-mi ce profit are Carp Zone si cu cat se alege patronul baltii. Daca nu ai datele necesare despre costul protocolului, arbitrilor si a cupelor, suna-ma. Pe urma poti continua si cu altii. Nu ma provocati.
Ne intalnim si pe Facebook

Imagine

Cezar Bibu
junior
junior

Mesaj de Cezar Bibu » 04 Mai 2009, 19:12

Si zici asa, gurule, rautati gratuite...Dupa cum ai vazut, nu te-am contrat pina acum, dar uite ca ma consider si eu unul din aia care te pot provoca ! Ia toarna matale ceva, sa stim si noi, ce si cum...

toader nicolae
Veteran
Veteran

Mesaj de toader nicolae » 04 Mai 2009, 20:23

Cezar Bibu scrie:Si zici asa, gurule, rautati gratuite...Dupa cum ai vazut, nu te-am contrat pina acum, dar uite ca ma consider si eu unul din aia care te pot provoca ! Ia toarna matale ceva, sa stim si noi, ce si cum...

Si dumneavoastra chiar vedeti asta ca pe o postare normala????????????Sincer cred ca acest club a devenit mult prea puternic si rautatile se aduna in jurul sau.Daca chiar aveti ceva de spus trebuie sa o faceti intr-o maniera deschisa nu cu subintelesuri meschine.

Doar parerea unui utilizator.

Cezar Bibu
junior
junior

Mesaj de Cezar Bibu » 04 Mai 2009, 21:05

Dle utilizator,

Cunoasteti semnificatia cuvintului meschin ? Vi se pare cumva ca n-am fost deschis in exprimare ? Odata ce dl. Iuga afirma ceva public , astept de la dinsul explicatii mai amanuntite, si-atit !

si apropo, sunteti cumva avocat al domnului Iuga si al clubului Carp Zone ?
:-/

toader nicolae
Veteran
Veteran

Mesaj de toader nicolae » 04 Mai 2009, 21:33

Cezar Bibu scrie:Dle utilizator,

Cunoasteti semnificatia cuvintului meschin ? Vi se pare cumva ca n-am fost deschis in exprimare ? Odata ce dl. Iuga afirma ceva public , astept de la dinsul explicatii mai amanuntite, si-atit !

si apropo, sunteti cumva avocat al domnului Iuga si al clubului Carp Zone ?
:-/

Nu sunt avocatul nimanui si daca va uitati pe forum am avut si eu anumite "contre"cu domnul Iuga.Dar daca ati intrat pe forum si faceti publica o declaratie o sustineti pana la capat sau va abtineti.Daca nu doriti sa fie public puteti trimite opinia dumneavoastra pe MP sau mai simplu si ma simplu sunati la telefon.

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 04 Mai 2009, 21:57

Domnilor ,imi busiti topicu' ! Eu n-am obiceiul sa deschid topicuri dar ieri m-am bucurat enorm ptr. echipa de pe locul 2 ...asa ca va rog eu frumos sa dezbateti problemele in alta parte ...cel mai bine in liniste ,pe malul apei !
P.S.
Va dau o idee: o puneti de-un meci Senior vs. CarpZone , 5 echipe contra 5 echipe ...pe MV2...standuri alternative ...1,3,5,7,9 Senior , 2,4,6,8,10 CarpZone ...96 de ore ...restul de regulament il stabiliti voi ! Noi astia mai marunti facem pariuri si uite asa poate ne mai potolim cu totii ! :D
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

validanik
senior
senior

Mesaj de validanik » 04 Mai 2009, 22:19

ce idei ai George =D>

sub ce forma ? calificari la ~x(
CS GREEN LAKE

Scrie răspuns

Înapoi la “Crap si somn”