Cupa internationala a Romaniei - Sarulesti

Moderator: florentiniuga

dan pop-coman
utilizator
utilizator

Re: Cupa internationala a Romaniei - Sarulesti

Mesaj de dan pop-coman » 03 Mai 2009, 16:52

Multumim mult Gor !!! intradevar, in iarna l-am sunat pe Dan si i-am spus ca vrem sa venim la cateva concursuri in Bucuresti. Ne-a recomandat Tancabesti si Chiroiu. La Tancabesti, am fost si am fost incantat de desfasurarea concursului chiar daca nu am prins podiumul si am pierdut captura la 100 de grame. Sper si cred ca o sa fiu la fel de incantat si dupa concursul de la Chiroiu. Am vorbit si am pescuit cu Dan si nici o data nu a jignit cu ceva pe nimeni, din contra cand am adus vorba de Chiroiu, mi-a zis ca o sa iasa un concurs super ok, pt. ca Florentin, este un om care pune suflet in ceea ce face.

dan _city_center
senior
senior

Mesaj de dan _city_center » 03 Mai 2009, 17:30

Madalin007 scrie:aici sunt baietii de la SRI.................treaba cu sodateii instruiti se poarta pe alte site-uri(forumuri) :)) :)) :)) :)) :)) ...............
stiai ca s-a facut un studiu de catre SCCB si in SRI , cei mai putini sint de calitate,restul cei mai multi sint doar de cantitate ?
te astept cu raspunsul pe alte site-uri ;)asta daca ai cont pe acolo.
Baricada Carp Club

Madalin Dirla
Veteran
Veteran

Mesaj de Madalin Dirla » 03 Mai 2009, 17:39

dan _city_center scrie:
Madalin007 scrie:aici sunt baietii de la SRI.................treaba cu sodateii instruiti se poarta pe alte site-uri(forumuri) :)) :)) :)) :)) :)) ...............
stiai ca s-a facut un studiu de catre SCCB si in SRI , cei mai putini sint de calitate,restul cei mai multi sint doar de cantitate ?
te astept cu raspunsul pe alte site-uri ;)asta daca ai cont pe acolo.
Ma asteptati degeaba pe alte site-uri cu raspunsul .....................ca eu nu am facut armata ;) ;) ;) :))
---<>< ---<>< ---<>< ---<>< ---<>< ---<>< ---<>< ---<><

Sorin Ionescu
utilizator
utilizator

Mesaj de Sorin Ionescu » 03 Mai 2009, 17:44

Salutate tuturor si felicitari castiatorilor..!!!
Despre cat de multi sau putini au fost in echipa cei d pe locu 1 nu pot spune nimik dar cred ca au muncit majuoritatea pt a putea tine pasul cu cei ce prindeau crap.
Din pacate a fost inca un concurs in care alte specii decat crapul comun si-au pus amprenta in castigarea podiumului cat si a capturii...ceea ce nu mi se pare chiar frumos.
Lacul SARULESI a fost cunoscut pe plan national si international datorita crapului comun si cred ca ar fi fost firesc si foarte frumos ca doar acesta sa puncteze in aceasta competitie,ar fi fost ceva aparte iar pescuitul agricol(saci de posumb,de grau,tarate si diverse mamaligi)ar fi disparut.
Iar in ceea ce priveste regulamentul *se puncteaza crapul si toate varietatile sale* mare atentie....novacul ca si scoicarul este varietate de crap...!!!! chiar daca provine din china...(crap chinezesc)iar in acest caz ala de 37 kg prins in concurs trebuia sa ia captura...!!!
Am cautat si m-am interesat personal in legatura cu novacul si e specificat in 100 de siteuri si zeci d carti ca e varietate d crap..!!!!
Captura trebuia sa se dea la crapul comun sau cteno ca toate echipele care nu aveau vreo sansa la podium sa poata sa spere la ea......din momentul in care sa punctat ala mov de 27kg in a doua zi de concurs ne-a racorit pe toti...!!!

Asta este doar parerea mea si nu vreau sa supar pe nimeni..!!!!
Soare......simply the best..!!!!

florentiniuga
Master Admin
Master Admin

Mesaj de florentiniuga » 04 Mai 2009, 02:28

dan _city_center scrie:... esti pe dinafara! ...vezi din ce cluburi fac parte cei trei care au ocupat locul 3 si apoi sa vorbesti.
Asta era "solubila"? Stai ca-i explic eu lui George, ca poate nu stie. In momentul asta doar Costica Buhac face parte dintr-un club - C.Z.! Nu crezi? Intreaba. Nu comentez, nu e treaba mea.
Pardon... si Iorgos. Chiar a fost plecat o zi in timpul cupei la un concurs la care participa si clubul lui ...din Grecia.
Ne intalnim si pe Facebook

Imagine

dan _city_center
senior
senior

Mesaj de dan _city_center » 04 Mai 2009, 06:59

florentiniuga scrie:
dan _city_center scrie:... esti pe dinafara! ...vezi din ce cluburi fac parte cei trei care au ocupat locul 3 si apoi sa vorbesti.
Asta era "solubila"? Stai ca-i explic eu lui George, ca poate nu stie. In momentul asta doar Costica Buhac face parte dintr-un club - C.Z.! Nu crezi? Intreaba. Nu comentez, nu e treaba mea.
Pardon... si Iorgos. Chiar a fost plecat o zi in timpul cupei la un concurs la care participa si clubul lui ...din Grecia.
stiam ca rugile au fost in zadar.poate mai incercati si cine stie :D
Baricada Carp Club

Scrie răspuns

Înapoi la “Crap si somn”