![clapping =D>](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/41.gif)
![clapping =D>](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/41.gif)
Moderator: florentiniuga
Dl. Dan ,eu ca simplu observator al fenomenului competitiv constat cu oarece surpridere urmatoarea situatie : cu cat strang baietii astia mai multe cupe cu atat sunt mai tare "indragiti" de o gramada din ce in ce mai mare de "prieteni" si sincer in loc sa vad o reactie furibunda acolo pe balta (cineva,sa faca si sa dreaga, sa le scoata domne' pescuitul din cap !) citesc in schimb numai "vorbe de duh" pe forum !...parea mea e ca nu e nici fair play si nici de ajuns !dan _city_center scrie:da, ce misto e cupa! ne mindrim cu EA .
o punem in raba si dam fuga la Tincabesti sa facem o poza de grup.
Ca bine zici Georgegor965 scrie:Dl. Dan ,eu ca simplu observator al fenomenului competitiv constat cu oarece surpridere urmatoarea situatie : cu cat strang baietii astia mai multe cupe cu atat sunt mai tare "indragiti" de o gramada din ce in ce mai mare de "prieteni" si sincer in loc sa vad o reactie furibunda acolo pe balta (cineva,sa faca si sa dreaga, sa le scoata domne' pescuitul din cap !) citesc in schimb numai "vorbe de duh" pe forum !...parea mea e ca nu e nici fair play si nici de ajuns !dan _city_center scrie:da, ce misto e cupa! ne mindrim cu EA .
Toate cele bune !
Madalin007 scrie:Ca bine zici Georgegor965 scrie:Dl. Dan ,eu ca simplu observator al fenomenului competitiv constat cu oarece surpridere urmatoarea situatie : cu cat strang baietii astia mai multe cupe cu atat sunt mai tare "indragiti" de o gramada din ce in ce mai mare de "prieteni" si sincer in loc sa vad o reactie furibunda acolo pe balta (cineva,sa faca si sa dreaga, sa le scoata domne' pescuitul din cap !) citesc in schimb numai "vorbe de duh" pe forum !...parea mea e ca nu e nici fair play si nici de ajuns !dan _city_center scrie:da, ce misto e cupa! ne mindrim cu EA .
Toate cele bune !!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dl.Dan , eu mi-am dat cu parerea in calitate de amator in sportul asta si consider ca nu trebuie sa fii absolvent la Sorbona ca sa observi ca e la moda sa faci scandal dupa concurs si daca se poate , sa ataci putin si clubul CarpZone . Nici n-a debutat concursul de la Chiroiu ca deja unii fac scenarii despre fraudarea lui ! Nu fac referire la domnia voastra ,dar concluzi mea de pana acum e ca ,in timp ce membrii clubului in cauza contabilizeaza diplome ,altii contabilizeaza postari pe forum !dan _city_center scrie:
vorbiti fara sa ginditi! se vede treaba ca nu sinteti bine informati
faceti o confuzie! poza,ticabestiul si raba era ptr alt club, unde vedeti ca scrie ceva de clubul vostru . ?:!:florentiniuga scrie:Dane, eu chiar nu-ti inteleg atitudinea din ultima vreme. Vezi ca eu i-am felicitat pe toti castigatorii, inclusiv pe "prietenul" meu Ioan Vida pentru ca la pescuit a demonstrat ca se pricepe mai bine decat la vorbe.
Si ca mi-am adus aminte, daca nu ma insel, in echipa cu Bogdan si Soare cred ca a fost Nini si daca e asa, atunci felicitarile i se cuvin si lui.
P.S. Poze, treaba noastra unde ne adunam sa facem, bine ca avem cu ce.
gor965 scrie:Dl.Dan , eu mi-am dat cu parerea in calitate de amator in sportul asta si consider ca nu trebuie sa fii absolvent la Sorbona ca sa observi ca e la moda sa faci scandal dupa concurs si daca se poate , sa ataci putin si clubul CarpZone . Nici n-a debutat concursul de la Chiroiu ca deja unii fac scenarii despre fraudarea lui ! Nu fac referire la domnia voastra ,dar concluzi mea de pana acum e ca ,in timp ce membrii clubului in cauza contabilizeaza diplome ,altii contabilizeaza postari pe forum !dan _city_center scrie:
Daca dvs.credeti cu tarie ca in acest mod se poate rezolva o disputa sportiva (asa, plina de strategie cum a devenit ea in ultimul timp) eu imi cer scuze ca aseara in timp ce ma uitam la meci ,am stat si-am scris 2 randuri fara sa le gandesc ...furat de frumusetea jocului ...de fotbal !![]()
Toate cele bune va doresc !
Fata de cele citite mi-am expus o opinie si-atat !..."din-afara" se vede exact cum am spus ! Vrea lumea sa-i bage in r@hat pe CarpZone... sa-i bage pe balta domne' , nu pe forum !dan _city_center scrie:gor965 scrie:dan _city_center scrie:
esti pe dinafara! ...vezi din ce cluburi fac parte cei trei care au ocupat locul 3 si apoi sa vorbesti.
poate dai si o explicatie plauzibila de ce dabia la sfirsitul concursului v-ati adus aminte ca aveti un
membru marcant al clubului la acest concurs.
Oricine are dreptul sa vb.,chiar daca este amator, incepator sau profi................dan _city_center scrie:bine.incearca sa nu te mai bagi daca esti amator,daca nu sti.daca nu intelegi si mai ales daca esti de pe "din afara"
incearca sa scoti ultima postare! a fost o momeala solubila .
multumesc pentru fir intins! despre stegulete, le-am refuzat din prima !din prima zi!Madalin007 scrie:Oricine are dreptul sa vb.,chiar daca este amator, incepator sau profi................dan _city_center scrie:bine.incearca sa nu te mai bagi daca esti amator,daca nu sti.daca nu intelegi si mai ales daca esti de pe "din afara"
incearca sa scoti ultima postare! a fost o momeala solubila .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(steguletele inseamna fir intins)
N-am stiut ca e solubila...bucata aia !dan _city_center scrie:bine.incearca sa nu te mai bagi daca esti amator,daca nu sti.daca nu intelegi si mai ales daca esti de pe "din afara"
incearca sa scoti ultima postare! a fost o momeala solubila .