balta e la iesire din brasov spre feldioara si balta e super populata si dac dai cu bile n-ai timp sa fumezi o tigara am fost anul trecut si stiu dinexperienta ca e o balta ce te satisface pe deplin si sint exemplare frumoase.in urma cu trei ani cind au recoltat pestele din baltile 2 si 3 si lau bagat in 4 am fost o zi de fata si am ramas uimit ce exemplare erau crap de 17kg era foarte mult la 10kg la 7kg si au trecut 3 ani de atuncipoti sa-ti dai seama ce crapi sint acum si-n fiecare an baga crap in balta 4.cei care ve-ti merge pe balta 4 nu veti regreta.va doresc fir intins si sa ne auzim dupa o partida pe vadu rosu.cu poze facute acolo la capturi.coleman scrie:A fost careva recent pe balta asta si unde este mai exact va rog daca se poate.
Doripesco....
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- dragan claudiu
- Veteran
Re: Doripesco....
Am intenţia de a face o partida de pescuit la Doripesco saptamana asta. Dacă-mi ies planurile vă voi împărtăşii impresiile mele vis-a-vis de ceea ce găsesc acolo.
M-am interesat şi am înţeles că pentru pescuitul recreativ au doua lacuri, unul de 35 lei (poţi lua acasa 5 kg peşte) şi altul la 100 lei (poţi lua acasa 10 kg peşte).
M-am interesat şi am înţeles că pentru pescuitul recreativ au doua lacuri, unul de 35 lei (poţi lua acasa 5 kg peşte) şi altul la 100 lei (poţi lua acasa 10 kg peşte).
Am fost. A fost frumos. Pescarii prindeau toţi peşte. Ciortani până în 1,5 kg. Foarte curat pe mal, substratul lacului lipsit de agăţături.
La prima vedere aş putea zice ca e ok. O mică exceptie, (în baza căreia nu pot generaliza) m-am "lovit" de un lucrător al firmei care era obraznic şi imertinent . De fapt nu . Era prost crescut. Pentru a fi obraznic si impertinent trebuie să ai o anumită inteligenţă.
La prima vedere aş putea zice ca e ok. O mică exceptie, (în baza căreia nu pot generaliza) m-am "lovit" de un lucrător al firmei care era obraznic şi imertinent . De fapt nu . Era prost crescut. Pentru a fi obraznic si impertinent trebuie să ai o anumită inteligenţă.
- jila pitis
- senior
krammar scrie:Am fost. A fost frumos. Pescarii prindeau toţi peşte. Ciortani până în 1,5 kg. Foarte curat pe mal, substratul lacului lipsit de agăţături.
IN CARE BALTA AI PESCUIT?CEA RECREATIVA SAU CEALALTA?
SI LA CE A TRAS CA DE 1 MAI AS VREA SA MERG SI EU PE ACOLO. APROPO SE PRINDEA CIORTAN LA BALTA DE CONCURS NR 4 PARCA NU?
IN TOAMNA LUI 2008 AM FOST SI EU LA dORIPESCO , M-IA PLACUT TERIBIL LOCUL DAR LA SFARSIT AM CUMPARAT PESTE DIN ACVARIUL RESTAURANTULUI! MOTO : LA ORICE CONCURS SAU IESIRE ORGANIZATA ,ANTICIPAT PESTELE ESTE IMBUIBAT CU INHIBATOR !
I-mi cer scuze pt. intarziere. Nu am mai deschis forumul de ceva vreme si nu am vazut postarea ta.jila pitis scrie: IN CARE BALTA AI PESCUIT?CEA RECREATIVA SAU CEALALTA?
SI LA CE A TRAS CA DE 1 MAI AS VREA SA MERG SI EU PE ACOLO. APROPO SE PRINDEA CIORTAN LA BALTA DE CONCURS NR 4 PARCA NU?
Am fost pe balta pt. pescuit recreativ, cum intri de la restaurant chiar langa cabanuta unde platesti taxa. Balta 4 am inteles ca e pentru membrii clubului.
PS. I-mi pare rau ca informatiile sunt tardive.
- sece4u20
- senior
cine stie sa catalogheze exact dupa numele baltile de la vadul rosu. eu stiu asa: este una imediat in stanga cum treci calea ferata , acolo este balta cu un milion ( 100 ron ) in dreapta langa ghereta paznicilor si totodata unde se plateste taxa este balta cu 35 de lei. intre cele doua mai in spate este o balta de concurs am inteles ca este 80 dar este C&R. cine imi poate spune cum sunt numerotate ca sa stiu sa caut informatii exacte. multumesc.
- sece4u20
- senior
multumesc. intr-un final au facut si pagina web de la doripesco sa mearga. acum mai trebuie vazut taxe si regulamente.