Ce pot sa iti zic,cum zicea si D-l Florentin...se cam merita!Chiar si colegul nostru George-Alexandru foloseste de ani buni si nu l-am auzit sa se planga!roataclaudiu scrie:ce parere aveti de modelul banax helicon 5600 nf? isi merita banii?
am vazut pe site la totalfishing la oferta 165 buc
Insa....eu din 3 buc achizitionate toate odata,am constatat la una dupa ce am aruncat cu ea,ca are ceva probleme cu asezatul firului,insa vei vedea ca sunt prevazute cu niste saibe din plastic in interior si in functie de cum aseaza firul mai pui/iei una si cat de cat se mai ajusteaza...
Ca experienta personala....am avut crap si de 17 si au functionat mai mult decat bine,multi le critica pt ca e ceva mai mult de invartit la frana de atac,in dril...nu sunt tocmai micrometrice...dar la banii astia,e destul!
Forma tamburului este chiar punctul forte...baitrunnerul te ajuta f mult...sunt un fel de bbrlc ieftine!
Nu eu,dar am vazut pe balta lanseu de 150 metri cu banaxul asta si fir de 0,26!
Deocamdata...e ceva de capul lor!Si de retinut,ca desi am si una "Korea" foarte folosita la care am schimbat tamburul ala ca nu-mi prea placea si am pus unul de la tipul chinezesc cu care face treaba mult mai buna....am celelalte din China si nu am gasit inca probleme!
Cel putin la mine,care bagam mereu firul la ax,acestea fiind prevazute cu "rochita" aia nu permit asta!