Pastrarea boilesurilor solubile

nada mileniului 3

Moderator: florentiniuga

Scrie răspuns
cimbrisor
junior
junior

Pastrarea boilesurilor solubile

Mesaj de cimbrisor » 01 Mai 2009, 10:37

In masura in care se poate, as dori sa stiu cum trebuie pastrate boilisurile solubile.Mai exact, eu am facut vreo cateva kilograme, folosind lapte de porumb de la Tata Nitu +...., le-am uscat bine vreo doua saptamani si acum nu mai stiu ce ar fi mai bine sa fac cu ele.Ce sfaturi imi dati pentru pastrarea lor?

Madalin Dirla
Veteran
Veteran

Re: Pastrarea boilesurilor solubile

Mesaj de Madalin Dirla » 01 Mai 2009, 12:54

Se pot pastra in laditele de fructe sau daca nu in saci de plasa in cazul in care nu vrei sa iti cumperi acele genti speciale de pastrat bilele!! ;) ;)

cimbrisor
junior
junior

Mesaj de cimbrisor » 01 Mai 2009, 21:38

mersi. eu ma gandesc ce s-ar intampla daca le-as tine in galeti de plastic inchise etans cu capace? S-ar strica oare?
In ladite sau in saci gauriti nu se usuca prea tare? Vreau sa le pastrez pana la o iesire in Delta, ceeea ce se va intampla doar in august.

validanik
senior
senior

Mesaj de validanik » 01 Mai 2009, 22:08

cimbrisor scrie:mersi. eu ma gandesc ce s-ar intampla daca le-as tine in galeti de plastic inchise etans cu capace? S-ar strica oare?
In ladite sau in saci gauriti nu se usuca prea tare? Vreau sa le pastrez pana la o iesire in Delta, ceeea ce se va intampla doar in august.
poti sa le pastrezi in galeata de plastic fara frica nu se intampla nimic cu ele,dar temperatura unde le depozitezi trebuie sa nu fie prea ridicata,avand in vedere ca se va incalzi treptat de acum incolo.
inainte de plecare pe balta cu 24 ore inainte le scoti si le ti in ladite la aer.

fir intins
CS GREEN LAKE

cimbrisor
junior
junior

Mesaj de cimbrisor » 01 Mai 2009, 22:11

Cred ca pivnita este un loc bun, nu?

validanik
senior
senior