Canepa

Moderator: florentiniuga

Scrie răspuns
Avatar utilizator
Aurelian24
utilizator
utilizator
Mesaje: 15
Membru din: 27 Feb 2009, 09:44

Canepa

Mesaj de Aurelian24 » 01 Mai 2009, 06:55

Salutare , am si eu intrebare pentru domnii mai experimentati de pe forumul acesta . Am pus acu 3 zile un kg de canepa la muiat cu 250-300 g de zahar in ea si mi-am dat seama ca fermentat putin , mai este buna pentru nadit sau trebuie sa fac alta .
Fir intins :-t

Avatar utilizator
Butaru Gabriel
Veteran
Veteran
Mesaje: 688
Membru din: 12 Sep 2008, 21:04

Re: Canepa

Mesaj de Butaru Gabriel » 01 Mai 2009, 11:08

Aurelian24 scrie:Salutare , am si eu intrebare pentru domnii mai experimentati de pe forumul acesta . Am pus acu 3 zile un kg de canepa la muiat cu 250-300 g de zahar in ea si mi-am dat seama ca fermentat putin , mai este buna pentru nadit sau trebuie sa fac alta .
Fir intins :-t
Nu are de ce sa nu fie buna,dar cel mai bine era daca fierbeai canepa si dupa fierbere adaugai zaharul .
P.S.
Canepa se fierbe pana infloreste

Avatar utilizator
mardare
membru activ
membru activ
Mesaje: 75
Membru din: 10 Noi 2008, 21:54

Re: Canepa

Mesaj de mardare » 10 Mai 2009, 13:24

Cinepa se lasa la inmuiat citeva ore , apoi se fierbe la foc mic pina se sparge singura . O sa vedeti ca este moale si parca incolteste ! Se poate pune o lingura de sare la un kg .

Scrie răspuns

Înapoi la “Alte momeli”