chestia cu tonu pt mine nu e o problema am facut muzica la viata mea am activat si intr-o trupa ca si chitarist...........alte vremuri apropo de asta votati trupa tabasco la eurovizion cu piesa love is all i need !! http://www2.tvr.ro/eurovision/bmedia/?id=519 acuma sint in finala!! baietii sint din mures cu uni dintre ei am cinta si eu ........ sper sa va palaca genul si nu manelele!! :evil: multam! am deviat un pic de la subiect .....scuzegeorge-alexandru scrie:k fiecare cu gusturile lui,ai cerut o parere si ai primito.eu unu prefer decat un fox fara reglaj de ton si sensibilitate ,prefer un Energo cu toate reglajele plus statie care si el are garantie si voi dormi mult mai linistit
Sisteme de semnalizare
- roataclaudiu
- senior
Re: Sisteme de semnalizare
CS Ovidius
Cu tonul avertizorului (Warrior) nu stiu cum o dregi ,dar sensibilitatea sigur o reglezi din swinger daca e reglabil ! Uite pe ce am pus eu ochii (George-Alexandru stie ceva de ei ,mi-a spus pe alt forum ! ) Corp de Euro ,cap de MK 2
http://www.sipcarp.ro/magazin/images/IMG_1282.JPG
- Qnyx
- Master Admin
Vreau si eu 4 din astea
- Qnyx
- Master Admin
Pai cum naiba lol ! Nu s-au gandit si la aia cu 4 lansete ?
- george-alexandru
- Veteran
gor965 scrie:Cu tonul avertizorului (Warrior) nu stiu cum o dregi ,dar sensibilitatea sigur o reglezi din swinger daca e reglabil ! Uite pe ce am pus eu ochii (George-Alexandru stie ceva de ei ,mi-a spus pe alt forum ! ) Corp de Euro ,cap de MK 2
dap este swigerul perfect
- roataclaudiu
- senior
ai de astia?george-alexandru scrie:gor965 scrie:Cu tonul avertizorului (Warrior) nu stiu cum o dregi ,dar sensibilitatea sigur o reglezi din swinger daca e reglabil ! Uite pe ce am pus eu ochii (George-Alexandru stie ceva de ei ,mi-a spus pe alt forum ! ) Corp de Euro ,cap de MK 2
dap este swigerul perfect
CS Ovidius
- george-alexandru
- Veteran
nu,eu am fox euro si ma inteleg bine de tot cu ele,dar cu capul de la MK2 este perfect.si asta de oarece tija lunga de la euro impreuna cu plaja mare de reglaje datorita greutatii si sistemului de pretensionare si cu sistemul de eliberare a firului de la mk 2 este cea mai tare combinatie.acum in poza arata bine nu stiu si live daca o fi tot la fel,oricum la bani ete mai mult decat ok si totusi este o firma cunoscuta.
- florentiniuga
- Master Admin
Am si eu MK2. Dotati cu izotopi pentru noapte, sunt exceptionali. Raportul pret/calitate de top. Intr-adevar, nu cred ca exista alt sistem de prindere/eliberare mai bun la ora actuala.
Cat de mult conteaza arcul din articulatia lui Euroswinger ? MK2 nu are si nu se plange nimeni ! Are efect (articulatia cu arc) in orice sistem de prinderea firului ?
Sa spunem ca astia sunt Byron ,in schimb copiile dupa MK2 si EuroSwinger (la 14.5ron si 29 ron) sunt No name !george-alexandru scrie:...oricum la bani este mai mult decat ok si totusi este o firma cunoscuta.
- george-alexandru
- Veteran
pai acel reglaj cu pretensionare cu acel arc cred ca este vitala in anumite situatii,daca te uiti atent la prezentarea sky-pod-ului in toate ipostazele este echipat cu Euro.daca am avea alt model fara acea pretensionare cu arc in momentul cand am folosi sky-iul cu al doilea rand de picioare care aseaza lansetele aproape vertical cu solul,ce am face fara acel arc? din cauza unghiului format un swinger normal fara arc nu ar lucra pe revenire nu mai spun de hangere.gor965 scrie:Cat de mult conteaza arcul din articulatia lui Euroswinger ? MK2 nu are si nu se plange nimeni ! Are efect (articulatia cu arc) in orice sistem de prinderea firului ?
pe mine personal acel arc ma ajutat enorm si la plantatul la distante de pana la 350 de metri pe vant,sau de ce nu pe dunare daca curentul este mai puternic.
celelalte copii no name se gasesc si in europa sau niro la aceleasi preturi
Da,asa ma gandeam si eu ,ca are rolul lui ... credam ca "opozitia" arcului nu se pupa prea bine cu sistemul de prindere a lui MK2 si de-aia nu scot Fox modelul hibrid !
- george-alexandru
- Veteran
eu cred ca altul este motivul pt care nu/l scot.
in momentul de fata sunt fani euro si fani mk2,deci ambele modele sunt foarte vandabile.daca ar scoate hibridul euro si mk2 sa/r prafui pe rafturi
in momentul de fata sunt fani euro si fani mk2,deci ambele modele sunt foarte vandabile.daca ar scoate hibridul euro si mk2 sa/r prafui pe rafturi
- roataclaudiu
- senior
fan mk2! parerea mea este ca sistemul de prindere al firului de la mk e mai ok decit la euro
CS Ovidius