La crap de curand am inceput sa umblu si eu ... zona nu o stiu f bine ( dpdv al capabilitatii piscicole ) ptr ca nu demult m-am mutat din Timisoara , in Tr Severin , dupa vreo 8 ani ... acolo stiam unde tre sa merg cu cine sa vb , nr de la administratori ..tot .
aici insa acum sunt si eu in cercetare .
ce stiu ( am auzit ) este ca s-a prins crap , destul de binisor , intre gruia si pristol , in anumite zone din dreptul padurii .
legat de braconaj , stiu ca e un cheson acolo in marginea dunarii unde se putea pescui demult f frumos la stationar , dar care am auzit ca e plin noaptea de plase .
stiu de asemenea ca sunt multi care au autorizatii ptr setca in zona si nu prea ezita sa dea cu ele la zbor pe dunare( or avea..n-or avea .. nush .. dar cica au ) . Deci .. ce sa zic .. in unii ani a fost peste , chiar si in aceste conditii .. in unii ani .. nu vedeam crac de caras in chesonul ala sau dunare .. la crap nu m-am intins ptr ca nu am avut posibilit sa-mi iau sculele necesare .
vb cu mirel si poate te lamureste el mai bine , si daca are placerea , ar putea sa spuna si mie ce e si cum e pe acolo prin zona , el fiind veteran
numai bine .