Chiroiu - Cupa CARP ZONE la stationar - 25 Aprilie 2009
Moderator: mini_mic
Re: Chiroiu - Cupa CARP ZONE la stationar - 25 Aprilie 2009
se pare ca a umblat necuratu pe acolo.la clasament
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE
- al_trentea
- membru activ
Este o afirmatie grava. Pe ce te bazezi? Castigatorul a avut loc 1 in prima mansa pe sector, si loc 2 in a doua mansa. Total : 3 puncte. Cel de pe locul doi la general, Sorin Bazarinca, a avut acelasi punctaj, dar un gramaj inferior. Cel de pe locul 3 a fost la ceva distanta de primii doi clasati. Captura a fost fara dubii. Toate cantaririle (cantar electronic) s-au facut in prezenta tuturor participantilor. Nimeni n-a depus contestatie. Deci care-i baiul?nando scrie:se pare ca a umblat necuratu pe acolo.la clasament
"Fusion 4 Energy" Fishing Club - Barcelona
Nu Nando , nu a umlat necuratul pe la clasament(te rog sa nu insinuezi), chiar a prins peste .Arbitrii au fost corecti si concursul a fost super din toate punctele de vedere.As dorii sa fac o remarca :Ion Balan pescuieste de multi ani la stationar dar nu a participat niciodata la vre-un concurs.Sincer sa fiu si pentru mine a fost o surpriza.nando scrie:se pare ca a umblat necuratu pe acolo.la clasament
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB
Felicitari tuturor concurentilor pentru stoicismul cu care au infruntat vremea neprielnica. Se pare ca schimbarile bruste de temperatura au afectat conditiile de pescuit. Ordinea si linistea a fost asigurata , dar doar in prima mansa, deoarece a batut un vant foarte rece , si nu m-am asteptat la asa ceva. Sper doar ca domnului Valer i-a placut licoarea antifrig.
I love carp!
un clasament cu tot cu greutati? captura - ce si cate kg? poze cu pesti?
multumesc!
multumesc!
- florentiniuga
- Master Admin
Deocamdata clasamentul, poze putin mai tarziu ca trebuie redimensionate.
sper sa aveti dreptate si sa ma fi inselat eu.
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE
- Ion Mironov
- Partener
te inseli cam des....nu te poti abtine?nando scrie:sper sa aveti dreptate si sa ma fi inselat eu.
- florentiniuga
- Master Admin
Un mic ALBUM FOTO
Ii rog pe cei care mai au fotografii, in special de la premiere sa le puna aici sau sa mi le trimita pe e-mail.
Ii rog pe cei care mai au fotografii, in special de la premiere sa le puna aici sau sa mi le trimita pe e-mail.
- Radu Dascalescu
- carpZone team
Sorin Bazarinca, ocupantul locului 2 in Cupa Chiroiu la Stationar este rugat sa ma contacteze pe nr. tel : 0763.139.097.
Multumesc,
Radu Dascalescu
Multumesc,
Radu Dascalescu
Pescarul traieste cate zile i-a lasat Dumnezeu si in plus, zilele in care a fost la pescuit...