IN CATE ORE SE INCARCA O BATERIE 12V7AH/20HR
IN CATE ORE SE INCARCA O BATERIE 12V7AH/20HR
AM o baterie de la navomodel si o bag pe redresor auto cam cat timp dureaza incarcarea o dau pe broscuta incarcarea ca nu este graba
Re: IN CATE ORE SE INCARCA O BATERIE 12V7AH/20HR
...pai depinde de broscuta,caci daca este ,,d,aia'' testoasa altfel se pune problema.Man,mai baga cite un semnul intrebarii,ceva.....orice..... altfel ne cam bagi ceata.
Se recomanda ca incarcarea sa se faca la un curent de 10% din puterea acumulatoarului, deci incarcarea ar trebui sa dureze 10-12 ore daca incarcatorul este corespunzator.
Tu teai gndit mult pina sa-l pui pe un redresor auto?
Bateriile plumb acid se incarca cu un curent de 01-03c si la o tensiune de 2,45v pe celula,
se pot descarca pina la o tensiune maxima de 1,80v pe celula. (in sarcina)
in cazul tau trebuie sai dai o tensiune de 14,7v si un curent de minim 700 maxim 2100 mah.
timp de incarcare inter 12 si 24 de ore.
Bateriile plumb acid se incarca cu un curent de 01-03c si la o tensiune de 2,45v pe celula,
in cazul tau trebuie sai dai o tensiune de 14,7v si un curent de minim 700 maxim 2100 mah.
Tel0762.865.274
- Ion Mironov
- Partener
foarte bine si corect spus....LARY scrie:Tu teai gndit mult pina sa-l pui pe un redresor auto?
ps:am avut un client cu o barcuta la reparat si era suparat ca nu putea planta decat 2 drumuri la 100 m.de ce?de ce?
omul incarca bateria la masina direct la bornele masini... cica se incarca mai repede
Ion Mironov scrie: ↑07 Oct 2011, 09:47foarte bine si corect spus....LARY scrie:Tu teai gndit mult pina sa-l pui pe un redresor auto?
ps:am avut un client cu o barcuta la reparat si era suparat ca nu putea planta decat 2 drumuri la 100 m.de ce?de ce?
omul incarca bateria la masina direct la bornele masini... cica se incarca mai repede
Culmea ca eu am cumparat incarcator auto pentru baterie plumb acid ,de la fabrica de navomodele si am primit o chestie mica cu clesti si la in si la out,adica pentru incarcare direct de la baterie. N-am folosit-o inca dar ce nu este ok ? Mai am o intrebare : bateriile plumb acid cand sunt noi, se formateaza cumva ,inainte de punere pe navomodele. Adica la mine am masurat o baterie,am in jur de 13 v si ceva,dar cand pun barca pe apa si dau la maxim intra protectia,daca merg mai incet ,se deplaseaza ok barca.