Astazi am fost anuntat de catre administratorul de la Sarulesti Raduta ca a scumpit taxa de pescuit la Sarulesti de la 50 de lei la 100 de lei pe zii.
Noi am vrut sa organizam mai multe concursuri pe Sarulesti anul acesta , dar in conditia in care noi nu luam pestii prinsi in timpul concursului acasa consideram ca este o taxa aberanta si ca atare vom organiza concursurile in alta parte.
TAXE SARULESTI
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: TAXE SARULESTI
Ai vazut ca sarulestiul nu mai e asa de tare agreat...datorita conditiilor de cazare dificile, caldurile de pe timpul verii, si atitudinea unora...
Ai vazut ca nici la Cupa Adi Seb Pescom nu prea s-a aruncat lumea , asa cum au facut la Cupa Trabucco, sau chiar Maros Mix. Sint curios cati concurenti "abonati" la concursuri, vor participa pe pista de la sarulesti.
Ai vazut ca nici la Cupa Adi Seb Pescom nu prea s-a aruncat lumea , asa cum au facut la Cupa Trabucco, sau chiar Maros Mix. Sint curios cati concurenti "abonati" la concursuri, vor participa pe pista de la sarulesti.
...cosmin.muntean ......
- roataclaudiu
- senior
scump domle scump......APSHD scrie:Astazi am fost anuntat de catre administratorul de la Sarulesti Raduta ca a scumpit taxa de pescuit la Sarulesti de la 50 de lei la 100 de lei pe zii.
Noi am vrut sa organizam mai multe concursuri pe Sarulesti anul acesta , dar in conditia in care noi nu luam pestii prinsi in timpul concursului acasa consideram ca este o taxa aberanta si ca atare vom organiza concursurile in alta parte.
CS Ovidius
- Qnyx
- Master Admin
Dincolo era mai ieftin. Da halatu', halatu' cat costa ?
bine ca il lasa pe Tarus de la tvr2 sa faca emisiuni si noua sa ne curga balele la o partida pe sarulesti parca noua ne trebuie pestele lui Raduta.si daca ma insel spunetine in ce conditii dam si noi acolo acum in sistem prinde si elibereaza?
- Qnyx
- Master Admin
Forumul InfoPescar.Tv nu este destinat criticarii altor televiziuni sau persoane. Citeste regulile ! Avertisment !
Intrebare....este vorba despre Raduta cu sturionii?
- carapavel florin
- senior
salut imi puteti spune cand deschide balta pentru pescuit sportiv si ce-i cu taxa asta ca si asa nu te lasa sa iei decat caras si platica :evil: