OPERATIUNEA "MONSTRU"
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
- toader nicolae
- Veteran
Re: OPERATIUNEA "MONSTRU"
Multumim mult Gore pentru ajutor.
- AcidAzotic
- membru activ
La inceputul topicului se vorbea ca data de plecare,sa coincida cu sfarsitul perioadei de prohibitie(am citit ca unul dintre initiatori miscari are piciorul in gips si pe aceasta cale ai urez insanatosire cat mai grabnica)dar acum sa amanat cu aproape o luna ,pt un program(servici)mai riguros cred ca o data asa flexibila nu pica bine.Fire intinse pt toti pescari.
- toader nicolae
- Veteran
IAcidAzotic scrie:La inceputul topicului se vorbea ca data de plecare,sa coincida cu sfarsitul perioadei de prohibitie(am citit ca unul dintre initiatori miscari are piciorul in gips si pe aceasta cale ai urez insanatosire cat mai grabnica)dar acum sa amanat cu aproape o luna ,pt un program(servici)mai riguros cred ca o data asa flexibila nu pica bine.Fire intinse pt toti pescari.
Inca o data imi cer scuze pentru situatia creata si va rog sa ma credeti ca este mai bine la pescuit decat sa stai o luna in pat dar..............................
Multumesc pentru urari.
- AcidAzotic
- membru activ
Cred ca o sa ma inscriu si eu pe lista ,dar mai astept ca data poate se mai modifica ,si nu as vrea sa ma dau mare ca merg ,si dupa aia sa cad de papagal.
- toader nicolae
- Veteran
AcidAzotic scrie:Cred ca o sa ma inscriu si eu pe lista ,dar mai astept ca data poate se mai modifica ,si nu as vrea sa ma dau mare ca merg ,si dupa aia sa cad de papagal.
Cum am cazut eu??????????
- AcidAzotic
- membru activ
Eu nu ma refeream la d-ta ,imi cer scuze dak te-am jignit nu am vrut sa fac asta , eu faceam referire lafaptul ca: nu vreau sa ma inscriu pe lista si apoi sa incurc lumea sa numai merg....
- toader nicolae
- Veteran
AcidAzotic scrie:Eu nu ma refeream la d-ta ,imi cer scuze dak te-am jignit nu am vrut sa fac asta , eu faceam referire lafaptul ca: nu vreau sa ma inscriu pe lista si apoi sa incurc lumea sa numai merg....
Nu m-ai jicnit deloc si dealtfel lista va fi valabila in momentul in care pescarii vor achita taxa de transport.
In functie de numarul pescarilor vom opta pentru microbuz 14-15 locuri 50 centi pe km,microautocar 29locuri 70-80 centi pe km si autocar 50 locuri 1 eur pe km .
Inscrierea va incepe cand voi posta o data limita pentru trimiterea banilor astfel incat sa stiu cu exactitate pentru ce mijloc de transport vom opta.Drumul pana laTulcea este de 278 km asa ca poate fiecare sa calculeze cat vine de caciula.
Repet aici ,DACA VA FI O AVENTURA FRUMOASA PROMIT CA PENTRU ANUL VIITOR SA ORGANIZEZ O PETRECERE DE GENUL ACESTA PE UN LAC IN UNGARIA
- toader nicolae
- Veteran
Pentru cei care doresc sa stie de ce trebuie sa mergem in UNGARIA adugati acest hub pescuit.no-ip.org:411 la lista de huburi favorite si intrati la userul"Doncarlo" unde cu siguranta veti gasi toate filmele de pescuit care va intereseaza dar in special downloadati folderul cu pescuit in UNGARIA si veti vedea cu siguranta ce inseamna pescuit civilizat si mai ales ca nu cred ca exista balta care sa depaseasca tariful de 20 eur la 24 de ore.
Multumim Cosmin pemtru hubul pe care ni l-ai pus la dispozitie
Multumim Cosmin pemtru hubul pe care ni l-ai pus la dispozitie
am si eu o intrebare ... daca detin permis de pescuit eliberat de ANPA mai trebuie sa achit si alte taxe pentru a pescui in delta ( permisul este cel de 30 ron )
- toader nicolae
- Veteran
Grecy scrie:am si eu o intrebare ... daca detin permis de pescuit eliberat de ANPA mai trebuie sa achit si alte taxe pentru a pescui in delta ( permisul este cel de 30 ron )
Aceiasi intrebare am pus-o si eu pentru a sti care este cea mai ieftina varianta si nu mi-a raspuns nimeni.Eu am sunat la ajvps Tulcea si mi-au spus ca permisul este110 ron.Daca afli ceva ,te rog sa ne ti si pe noi la curent
am tot rasfoit pe net si se pare ca nu trebuie sa platim nici un leu daca pescuim in delta ( cu exceptia zonelor de granita PG care costa 50 ron pe an )
pe verso permisului de pescuit eliberat de ANPA srie : permis de pescuit recreativ/sportiv permite pescuitul in bazinele piscicole naturale ale domenului public in urmatoarele conditii :
- in apele colinare .Dunare si Delta Dunarii cu 4 undite sau 4 lansete a cate 2 carlige fiecare
pe verso permisului de pescuit eliberat de ANPA srie : permis de pescuit recreativ/sportiv permite pescuitul in bazinele piscicole naturale ale domenului public in urmatoarele conditii :
- in apele colinare .Dunare si Delta Dunarii cu 4 undite sau 4 lansete a cate 2 carlige fiecare
- toader nicolae
- Veteran
Grecy scrie:am tot rasfoit pe net si se pare ca nu trebuie sa platim nici un leu daca pescuim in delta ( cu exceptia zonelor de granita PG care costa 50 ron pe an )
MI se pare total ilogic ca diferenta de pret sa fie asa de mare.Sa nu avem ceva surprize.
pai se pare k tocmai aici este buba sunt oameni care nu pot plati la AJVPS sumele astea mari
si prin ordonata de urgenta data anul trecut in luna decembrie ANPA se ocupa exclusiv de apele nationale
pana acum permisul costa 1ron iar diferenta de pana aproape 130 ron intra ajvps ( dupa cum se stie variaza intre 80-130 ron la ajvps)
dar promit k ma voi interesa... pentru a merge la sigur
si prin ordonata de urgenta data anul trecut in luna decembrie ANPA se ocupa exclusiv de apele nationale
pana acum permisul costa 1ron iar diferenta de pana aproape 130 ron intra ajvps ( dupa cum se stie variaza intre 80-130 ron la ajvps)
dar promit k ma voi interesa... pentru a merge la sigur
tocmai am vorbit la tulcea
se achita o taxa de intrare in delta de 10 ron
iar cei care au permis eliberat de ANPA NU vor mai plati nici o taxa de pescuit
pentru mai multe informatii incercati si voi la :
Inspector piscicol: Ionaşcu Neculai
mobil. 0742.355.001
Inspector piscicol: Dinu Lucian
mobil. 0747.287.452
http://www.delta-dunarii.info/?p=p_58&s ... de-pescuit
se achita o taxa de intrare in delta de 10 ron