![big grin :D](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/4.gif)
![cry :((](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/20.gif)
MA SCUZATI K AM PUS ACEST TOPIC LA RAURI SI DUNARE DA AM VRUT SA IL PUN LA BALTI SI IAZURI
MII DE SCUZE!!!
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
ladau_alex scrie:la balta a plouat si nu am putut sa le fac poze
MA SCUZATI K AM PUS ACEST TOPIC LA RAURI SI DUNARE DA AM VRUT SA IL PUN LA BALTI SI IAZURI
MII DE SCUZE!!!
bine zis gogule daca intradevar i-a prins inseamna ca are familie numeroasa.gogu steriade scrie:@io catre rafael nadal
Tinere frumosi pesti da ciudat ca ai luat 4 pesti acasa sai faci poze sa le arati la baieti ca te pricepi si la pescuit nudoar la fotbal si tenis de pe camp. asa in zbor ,o bagaboanta ceva (o pasarica ,adica) imi spune ca nu prea sti cum ie cu regulamentele de pescuit sportiv . vezi cum o dai cu ale 2 ore in care ai prins pesti aia ...zi si tu ca a fost adunate 2 ore ,adica ai dat o jumatate de ora alaltaieri ,o jumatate ieri ,o jumatate de ora azi si te mai duci si maine o jumatate de ora ,ca sa fie treaba legala mantelegi !![]()
Sa zbarlit pielea pe mine si ma cutremur si ma iinfior la gandu ca ce faceai daca prindeai un sac de peste ,ca te lovea Lombago pana ajungeai acasa si salegea prafu de viitoru tau de sportiv si ie pacat ca esti tanar (io sunt patit si stiu cum e sa cari cu carca) .
pss.
care dai la curente cu voltaj mic ori cu portofelu la metro ,nu mai citi ceam scris mai sus !![]()
Hai, multi baci per tuti
Rosky scrie:ladau_alex scrie:la balta a plouat si nu am putut sa le fac poze
MII DE SCUZE!!!
Vezi ca au gust de squid-octopus sau de alte arome.De curiozitate te intreb daca am face toti ca tine unde am mai pescui? si ce crezi ca am mai prinde? Pacat ,mare pacat ,de cand cu forumurile de pescuit am crezut ca o sa se mai educe lumea si prin tara noastra dar se pare ca ma insel.
P.S-sa ai pofta,dar cred ca era mai bun fileul de pangasius