Zona Brasov
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Zona Brasov
Belachan Select Baits 24 mm tari
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"
CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -
- sergiuvarzaru
- utilizator
Salut, a mai fost cineva la pescuit la Belin ( la Bela) ? Vreau sa merg in weekendul acesta dupa o mare absenta pe acceasta balta .
Pentru cei care mai pescuiesc și pe rau vă invit la o șuetă în secțiunea "Pe râuri și Dunare" despre pescuitul pe Olt.
Maine mai dau o sansa Ariusdului.
Seara buna
Maine mai dau o sansa Ariusdului.
Seara buna
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"
- NeagoeTudor
- junior
A iesit cineva la o partida in Belin (La Bela) sau stiti ceva de balta? Multumesc
Salutare,
desi este ora destul de inaintata, tocmai am venit de la balta cu plopi de la Belin. Pauza foarte mare pe forum si pe balta
La Bela s-a populat balta cu 1200kg crap si cateva exemplare de amur. Media este de 3-4kg pe exemplar. Vedeta este un solzos de aprox. 12,5kg.
Repriza aceasta de populare vine in completarea celei de saptamana trecuta, in care s-au mai adus inca 700kg
Cine nu crede povestile cu popularea acestei balti poate aduna kilogramele din poza exemplificativa
oficial balta este deschisa si se poate pescui. In seara aceasta mai era putina gheata subtire pe mijloc care in maxim doua zile se topeste complet.
Regulamentul este aproximativ cel de anul trecut. Cei interesati pot afla mai multe detalii la intrarea pe balta
Fire intinse !
desi este ora destul de inaintata, tocmai am venit de la balta cu plopi de la Belin. Pauza foarte mare pe forum si pe balta
La Bela s-a populat balta cu 1200kg crap si cateva exemplare de amur. Media este de 3-4kg pe exemplar. Vedeta este un solzos de aprox. 12,5kg.
Repriza aceasta de populare vine in completarea celei de saptamana trecuta, in care s-au mai adus inca 700kg
Cine nu crede povestile cu popularea acestei balti poate aduna kilogramele din poza exemplificativa
oficial balta este deschisa si se poate pescui. In seara aceasta mai era putina gheata subtire pe mijloc care in maxim doua zile se topeste complet.
Regulamentul este aproximativ cel de anul trecut. Cei interesati pot afla mai multe detalii la intrarea pe balta
Fire intinse !
- Fişiere ataşate
Crede in ceea ce faci; si capturile nu te vor dezamagi niciodata !
Cateva filmulete din momentul popularii
https://youtu.be/qN5Yy-gEvDo
https://youtu.be/qN5Yy-gEvDo
- Marian Tomescu
- senior
Bravo Bela!
Astia mai arata a pesti...
Ne vedem pe balta!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Astia mai arata a pesti...
Ne vedem pe balta!
Sent from my iPhone using Tapatalk
I don't need GOOGLE, my wife knows everything!
Frumosi pesti,bine ca sa si filmat ca nu crede lumea
Multumescpmdo scrie:Frumosi pesti,bine ca sa si filmat ca nu crede lumea
Salut domnilor.Daca a facut cineva o iesire la Bela pe balta,ceva informatii daca se poate,de populat am vazut ca sa facut(multumim dn.Slobozeanu pt.filmare),taxa pt.anul acesta etc...
Raspund tot eu,am fost sambata pana duminica pe la ora 10 am impachetat,nu ne-a dat pace vremea rea,ploaie,frig dar una peste alta pentru vremea rea pestele a cooperat destul de bine.Eu personal am prins 6 crapi destul de frumosi(de la 1.5,la 4.3 cel mai mare prins de mine),in total cu cine am fost am prins 16 buc.crap,unul cel mai mare de 5.2kg.A mers bine la porumb flotant si la popup ananas,pruna cu piper.Mergeti cu incredere ca se prinde, mai ales ca se mai incalzeste si va manca altfel si la alte momeli.Despre taxa va lamureste Bela cel mai bine,dar taxele sunt la fel ca anul trecut.Fire intinse si mai dati drumul la pesti sa mai creasca,poate prindem ca in alti ani mai buni cand te bateai cu pestii adevarati!!
Salutare.A pescuit cineva la Sanpaul pe balta c&r la standul 21?
Salut!
Am nevoie de un numar de telefon de la magazinul de pescuit din Orizont. Magazinul de langa farmacia non stop.
Ma poate ajuta cineva?
Multumesc!
Am nevoie de un numar de telefon de la magazinul de pescuit din Orizont. Magazinul de langa farmacia non stop.
Ma poate ajuta cineva?
Multumesc!
Dunăre dacă n-aveam, Jiul Dunăre-l făceam!
Fire turbate!
Fire turbate!