suflet pentru suflet.........din inima INFOPESCARILOR

discutii off-topic despre orice

Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman

Daca ati putea dona o suma in contul celor napastuiti,nevoiasi ati face-o si cum ati proceda ?

As face-o pe orice cale
5
18%
Mesajul telefonic taxabil ar fi cel mai indicat
13
46%
Intr-un cont deschis, vizibil tuturor
3
11%
I-as dona unor Institutii/Fundatii care se ocupa cu asta
0
Niciun vot
As participa la concursuri caritabile
7
25%
Nu as dona
0
Niciun vot

Voturi totale: 28

toader nicolae
Veteran
Veteran

Re: suflet pentru suflet.........din inima INFOPESCARILOR

Mesaj de toader nicolae » 18 Apr 2009, 18:40

nagy victor scrie:Momentan putem ajuta folosind acel nr. de SMS , dar sa nu uitam de initiativa d-lui Toader Nicolae mai ales ca avem si sprijinul d-lui Florentin Iuga
ps.
eu am sunat deja , voi ati sunat ?

Daca vom reusi sa obtinem acel nr de mesaj sunt sigur ca vom avea banii necesari pentru un om in fiecare luna.

nagy victor
Veteran
Veteran

Mesaj de nagy victor » 18 Apr 2009, 22:13

toader nicolae scrie:
nagy victor scrie:Momentan putem ajuta folosind acel nr. de SMS , dar sa nu uitam de initiativa d-lui Toader Nicolae mai ales ca avem si sprijinul d-lui Florentin Iuga
ps.
eu am sunat deja , voi ati sunat ?

Daca vom reusi sa obtinem acel nr de mesaj sunt sigur ca vom avea banii necesari pentru un om in fiecare luna.
Asa sa fie !
Dumnezeu sa ne ajute sa putem ajuta pe cit mai multi ! :-h
Pescuitul Inainte de Toate !
Cine NU Respecta Natura , NU se Respecta pe SINE !

http://pescarulbihorean.ro/
http://pescarulbihorean.ro/forum/

florentiniuga
Master Admin
Master Admin

Mesaj de florentiniuga » 21 Apr 2009, 15:34

toader nicolae scrie:Trebuie facut ceva in numele televiziunii pe care o reprezentati si numai dumneavoastra puteti obtine acest numar sau prin infiintarea unei fundatii dar cred ca vafi mult prea tarziu.
Sfatul meu personal este sa vorbiti cu cei din redactia OTV si sa aflati cum au obtinut acele numere de televot si poate puteti transforma unul in teledon.
Va rog sa nu ma transformati in ce nu sunt. Eu nu reprezint nicio televiziune, doar platesc sa-mi difuzeze emisiunea si nu am niciun amestec in problemele redactionale de acolo. Pe de alta parte, cine are initiative e rugat sa incerce sa le si rezolve, nu-mi aruncati in carca mai mult decat pot duce, doar nu o sa ma ocup acum si de actiuni caritabile. Habar nu aveti cata nebunie si raspundere implica. Va ajut cu promovarea si donatiile personale dar atat.
Ne intalnim si pe Facebook

Imagine

toader nicolae
Veteran
Veteran

Mesaj de toader nicolae » 21 Apr 2009, 17:18

florentiniuga scrie:
toader nicolae scrie:Trebuie facut ceva in numele televiziunii pe care o reprezentati si numai dumneavoastra puteti obtine acest numar sau prin infiintarea unei fundatii dar cred ca vafi mult prea tarziu.
Sfatul meu personal este sa vorbiti cu cei din redactia OTV si sa aflati cum au obtinut acele numere de televot si poate puteti transforma unul in teledon.
Va rog sa nu ma transformati in ce nu sunt. Eu nu reprezint nicio televiziune, doar platesc sa-mi difuzeze emisiunea si nu am niciun amestec in problemele redactionale de acolo. Pe de alta parte, cine are initiative e rugat sa incerce sa le si rezolve, nu-mi aruncati in carca mai mult decat pot duce, doar nu o sa ma ocup acum si de actiuni caritabile. Habar nu aveti cata nebunie si raspundere implica. Va ajut cu promovarea si donatiile personale dar atat.

Din pacate,acest numar de mesaj poate fi obtinut doar de o firma sau de o fundatie.ASA CA VA TREBUI SA NE GANDIM LA ALT MOD DE A STRANGE BANII.

-----------astept sugestii.

nagy victor
Veteran
Veteran

Mesaj de nagy victor » 21 Apr 2009, 19:17

Nu ar fi mai simplu cu deschiderea unui cont ? , bine inteles prima data trebuie sa gasim un om sau o firma in care sa aiba incredere majoritatea membrilor , apoi trebuie sa gasim o modalitate , cum si cui sa acordam suma adunata intr-o luna ( votul cade din start pt. ca sunt prea putin cei ce voteaza), dar cel mai important e sa se adune ceva banet in acel cont ca sa avem ce DONA ! 8->

misu_sipanu
Veteran
Veteran

Mesaj de misu_sipanu » 21 Apr 2009, 19:54

Va salut,am vorbit cu un prieten"priceput"si asa cum a spus si Florentin...e belea mare,volum mare de munca,drumuri,aprobari,raspundere...intr un cuvint,Romania.Cea mai plauzibila formula ar fi organizarea unui concurs cu donarea tuturor sumelor strinse ,plus sponsori,....dar trebuie o lipeala cu o org.caritabila ,trebuie publicitate(care costa)si in plus oameni care sa alerge.Cu alte cuvinte,nu vreau sa dezamagesc pe nimeni,este laudabila actiunea ,dar raspunderea si volumul mare de munca cine si o asuma?

toader nicolae
Veteran
Veteran

Mesaj de toader nicolae » 21 Apr 2009, 20:04

misu_sipanu scrie:Va salut,am vorbit cu un prieten"priceput"si asa cum a spus si Florentin...e belea mare,volum mare de munca,drumuri,aprobari,raspundere...intr un cuvint,Romania.Cea mai plauzibila formula ar fi organizarea unui concurs cu donarea tuturor sumelor strinse ,plus sponsori,....dar trebuie o lipeala cu o org.caritabila ,trebuie publicitate(care costa)si in plus oameni care sa alerge.Cu alte cuvinte,nu vreau sa dezamagesc pe nimeni,este laudabila actiunea ,dar raspunderea si volumul mare de munca cine si o asuma?

Si eu ma gandisem sa iau legatura cu fundatia Gigi Becali si sa obtin nr de mesaj de acolo.
Problema cu publicitatea este rezolvata prin bunavointa domnului IUGA. **== **==

misu_sipanu
Veteran
Veteran

Mesaj de misu_sipanu » 21 Apr 2009, 20:28

Da este o varianta cistigatoare.Asteptam cu interes si va sprijinim din ...suflet! =D>

nagy victor
Veteran
Veteran

Mesaj de nagy victor » 21 Apr 2009, 20:49

toader nicolae scrie:
misu_sipanu scrie:Va salut,am vorbit cu un prieten"priceput"si asa cum a spus si Florentin...e belea mare,volum mare de munca,drumuri,aprobari,raspundere...intr un cuvint,Romania.Cea mai plauzibila formula ar fi organizarea unui concurs cu donarea tuturor sumelor strinse ,plus sponsori,....dar trebuie o lipeala cu o org.caritabila ,trebuie publicitate(care costa)si in plus oameni care sa alerge.Cu alte cuvinte,nu vreau sa dezamagesc pe nimeni,este laudabila actiunea ,dar raspunderea si volumul mare de munca cine si o asuma?

Si eu ma gandisem sa iau legatura cu fundatia Gigi Becali si sa obtin nr de mesaj de acolo.
Problema cu publicitatea este rezolvata prin bunavointa domnului IUGA. **== **==
Daca alta posibilitate nu este ,'' dai bataie Nicule'' sa n-o mai taraganam atita . =D> =D> =D> :-h :-h :-h

nagy victor
Veteran
Veteran

Mesaj de nagy victor » 02 Iun 2009, 21:48

Ieri 1 iunie s-a sarbatorit ziua copiilor , mi-am adus aminte de micuta Theodora , ce face oare ?, cum se descurca parintii ei ?, au reusit sa adune banii pt. operatie?
Ii doresc multa sanatate si o viata fericita iar parintilor ei , multa multa putere :-h

Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”