Salutare prieteni pescari! Am nevoie de ajutorul vostru deoarece nu gasesc informatii utile despre o balta de pescuit cu posibilitati de cazare la casute in jurul Timisoarei (max. 150 km) pentru o partida de 3 zile la crap. Impreuna cu catva colegi de la locul de munca vrem sa facem o iesire de 1mai de 3 zile in care vizam crapul. Nu ma intereseaza in mod special exemplare mari, doar sa avem un pescuit activ. Astept recomandari din partea voastra!
Multumesc!
Trimis de pe al meu SM-G361F folosind Tapatalk
Recomandare balta cu cazare la casute!
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- aurelceferistul
- junior
Re: Recomandare balta cu cazare la casute!
RuganeștiPreda_201 scrie:Salutare prieteni pescari! Am nevoie de ajutorul vostru deoarece nu gasesc informatii utile despre o balta de pescuit cu posibilitati de cazare la casute in jurul Timisoarei (max. 150 km) pentru o partida de 3 zile la crap. Impreuna cu catva colegi de la locul de munca vrem sa facem o iesire de 1mai de 3 zile in care vizam crapul. Nu ma intereseaza in mod special exemplare mari, doar sa avem un pescuit activ. Astept recomandari din partea voastra!
Multumesc!
Trimis de pe al meu Lenovo A2020a40 folosind Tapatalk
Multumesc pentru recomandre dar sunt 400km din timisoara pana la balta.
Astept si alte recomandari.
Astept si alte recomandari.
Cred ca ar trebui sa cauti mai mult in ungaria sau serbia... la noi slabe sanse...
Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Critic echilibrat