Deci e adevarat!!! Mai bine ramanea zidit in birou ..la revolutieflorentiniuga scrie:Foarte curand se va muta in stup. ...pardon, zdup!
http://mts.ro/noutati/raportul-corpului ... t-sportiv/
Deci e adevarat!!! Mai bine ramanea zidit in birou ..la revolutieflorentiniuga scrie:Foarte curand se va muta in stup. ...pardon, zdup!
Pai CZ-ul si alte cluburi care ați format așa zisa majoritate nu sunt cluburi afiliate Federatiei.florentiniuga scrie:In ceea ce ma priveste si stiu precis ca nu sunt singurul, scopul pentru care am facut clubul a fost tocmai constituirea unei federatii. Intotdeauna am sustinut organizarea pescuitului sportiv in federatie. Desigur, la inceput partenerii erau altii dar s-au dovedit in timp mult prea dezbinati si usor de infrant de Popescu. Dupa constituire, am ales calea federatiei acestuia, convins fiind ca lucrurile se vor inchega pe parcurs, ca disputele se vor atenua si ca ulterior vor veni si ceilalti, caz in care Popescu urma sa nu mai aiba majoritatea care sa-i permita sa conduca discretionar. De altfel, eu am avut conflicte cu el chiar de la prima sedinta la care am participat cand am depus cererea de afiliere. Cum alte cluburi din cele pe care mizam nu s-au grabit sa adere, ci dimpotriva, au intretinut din exterior o stare conflictuala permanenta, beneficiind din plin de delirul verbal al lui Popescu, au trecut cativa ani pana cand s-a constituit o majoritate din interior care a inceput sa realizeze ca piedica principala in functionarea federatiei este chiar presedintele, cel care a constituit-o. Si a mai fost nevoie ca nemultumirea sa se generalizeze, pentru ca altfel e foarte greu sa armonizezi si sa conjugi vointa mai multor cluburi raspandite in toata tara, si a mai multor presedinti care se cunosteau doar trecator de la cateva concursuri si adunari generale. Si a mai fost nevoie de un nucleu de actiune care sa urneasca o procedura greoaie si costisitoare. Ei bine, a durat dar s-a intamplat. Cam asa stau lucrurile. Sa zici ca am crezut ca l-am apucat pe Dumnezeu de un picior ca ne-am inscris in federatie, inseamna sa ne crezi pe toti la fel de nebuni ca pe Popescu sau atat de naivi. Cei care au visat ca se va intampla repede si usor, au renuntat la fel de repede. Cei care am ramas si ne-am straduit pas cu pas sa facem o federatie functionala si corecta, suntem inca aici si va asigur ca suntem constienti cat mai avem de tras pana cand toate vor fi asezate cum trebuie.
Nu te inteleg Max, tii cu ursul? La momentul cand am decis aderarea, parca tu erai managerul clubului.Alexandru Mihai scrie:Pai CZ-ul si alte cluburi care ați format așa zisa majoritate nu sunt cluburi afiliate Federatiei.
Pana la urma ce si cum ați realizat ?
Am explicat dextul de detaliat de ce a durat atat de mult iar prezumtia ca am inceput sa complotam vazand ca nu reuseste nimic, nu tine avand in vedere faptul ca din 2015 federatia a inceput sa obtina finantare de la MTS. Asta ar fi trebuit sa-l puna pe soclu dar cand s-a vazut cu mana pe bani si s-a simtit pe cai mari... De la momentul acesta si-au dat seama si cei care-l mai sustineau, ce se intampla cu omu'.nicuBi7014 scrie:...... Parerea mea este ca v-ati bazat ca are pile in lumea politica si cumva o sa reuseasca si vor intra bani si toate cele. Pur si simplu nu pot sa cred ca ati putut suportat atata vreme toanele unui om cu probleme la mansarda fara sa credeti ca, in final, o sa invinga. Cum spuneam, cand ati vazut ca, de fapt, nu reuseste nimic ati inceput usor-usor sa complotati impotriva lui. Oricum, mai bine mai tarziu decat niciodata. Nu mai conteaza ce si cum daca reusiti sa-l dati jos si sa creati o Federatie la care sa adere toate cluburile puternice.
Cred ca AGVPS-ul va renunta singur la pescuit acum ca taxa de pescuit a fost defiintata. Ei nu mai au decat cateva balti, asa ca veniturile nu acopera nici macar taxa FIPS-CIPS anuala, dar sa mai asigure si salariile angajatilor. Iar pescarii nu mai vad ce motiv ar mai avea sa le plateasca cotizatie.Nelutu scrie:Salut Florentin. Cu ceva mai mult timp in urma, pe cand emisiunea era realizata de Gigi Stefan, nu existau telefoanele mobile, sau, ma rog, nu avea toata lumea si corespondenta se facea prin scrisori, v-am scris o scrisoare cu un raspuns la o intrebare, ceva in leg. cu desfiintarea AJVPS-ului. Scrisoarea a si fost citita in direct, v-am scris atunci ca, cel mai important lucru este sa aveti grija ce puneti in locul AJVPS-ului, mai tii minte? Erai in spatele camerei de filmat cand Gigi citea scrisoarea. Pot sa te intreb acum, ce draq' ai vrut sa pui in loc??? Un idiot care a infiintat, bazandu-se pe lipsa de coerenta si pe dezbinare datorita intereselor personale a pescarilor, o pseudo-federatie?? Sunt curios cum o sa rezolvati aceasta problema, dar eu unul nu mai am asteptari prea mari privind o entitate care sa inlocuiasca AJVPS-ul de la conducerea pescuitului, atat de agrement cat si pe plan competitional. O zi buna!
S-o desfiinta taxa, insa permisul de pescuit care iti da acces la resursa acvatica se elibereaza de catre asociatiile care vor avea contracte de management pe luciu de apa...adica, musai tre' sa fi membru si sa cotizezi. Asa am inteles ca e legea acum...gresesc ?florentiniuga scrie:...
Cred ca AGVPS-ul va renunta singur la pescuit acum ca taxa de pescuit a fost defiintata. ..
Nu gresesti dar:gor965 scrie:S-o desfiinta taxa, insa permisul de pescuit care iti da acces la resursa acvatica se elibereaza de catre asociatiile care vor avea contracte de management pe luciu de apa...adica, musai tre' sa fi membru si sa cotizezi. Asa am inteles ca e legea acum...gresesc ?florentiniuga scrie:...
Cred ca AGVPS-ul va renunta singur la pescuit acum ca taxa de pescuit a fost defiintata. ..