A fost cineva la Prut ???
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003
A fost cineva la Prut ???
Intreb pt ca in vara asta vreau sa ma duc si eu si nu stiu cum merge treaba pe acolo !! Din auzite cica ca-s exemplare frumoase de crap si as vreau sa stiu cam ce momeli sar folosi pe acolo !!!
Re: A fost cineva la Prut ???
Pe Prut prohibitie inca 2 luni si jumatate.
adica cand ma pot duce mai exact ??? imi poti spune ??
La inceputul lunii iulie.
A fost cineva pe Prut ??? Stie careva la ce trage crapul la prut ??
Mamaliga!
la boabe de porumb nu ai incercat ???
Nelutu ti-a dat un raspuns "universal valabil" la crapul salbatic !...mi-e greu sa cred ca acum prin Timisoara curge Prutul si nu Bega ! ...ori a umblat holtei in tinerete prin zona Moldovei ! ...besliu scrie:la boabe de porumb nu ai incercat ???
P.S
Inca mai e prohibitie pana pe 30 ,asa ca raspunsurile & rezultatele, probabil mai trebuiesc asteptate !
Ai cam nimerit-o , George, de loc sunt din Moldova! Nascut pe malul Borcei, la Fetesti, am copilarit si crescut in nordul Moldovei, Bt., stabilit, prin casatorie, in Banat!
Tu si cu Florin Piesic , ce mai umblati prin toata tara !Nelutu scrie:Ai cam nimerit-o , George, de loc sunt din Moldova! Nascut pe malul Borcei, la Fetesti, am copilarit si crescut in nordul Moldovei, Bt., stabilit, prin casatorie, in Banat!
- stoian79ro
- junior
pescuitul pe Prut e foarte bun din mai multe puncte de vedere astfel:
1. varietate mare de peste incepind de la caras, crap, rosioara, biban, platica, mreana, somn, si chiar pastrav
2. cu cat varietatea pestilor este mai mare cu atat se poate pescui cu mai multe tipuri de momeli incepind de la cele naturale pina la cele artificiale rezultatul fiind surprinzator ca specii pe care le poti prinde
3. pescuitul pe Prut este surprinzator prin faptul ca muscatura pestelui in raport cu momeala este surprinzatoare pentru ca poti sa nu te astepti sa prinzi acel tip de peste pe cate tu il astepti si sa ai surpriza sa muste altceva.
4. functioneaza foarte bine momelile de carne pentru somn incepind de la banala rama si continuand cu viermi de salcie, coropisnite, intestine de pui sau ficat stricat si altele avand o ancora sau un carlig bun si fir mai rezistent.
1. varietate mare de peste incepind de la caras, crap, rosioara, biban, platica, mreana, somn, si chiar pastrav
2. cu cat varietatea pestilor este mai mare cu atat se poate pescui cu mai multe tipuri de momeli incepind de la cele naturale pina la cele artificiale rezultatul fiind surprinzator ca specii pe care le poti prinde
3. pescuitul pe Prut este surprinzator prin faptul ca muscatura pestelui in raport cu momeala este surprinzatoare pentru ca poti sa nu te astepti sa prinzi acel tip de peste pe cate tu il astepti si sa ai surpriza sa muste altceva.
4. functioneaza foarte bine momelile de carne pentru somn incepind de la banala rama si continuand cu viermi de salcie, coropisnite, intestine de pui sau ficat stricat si altele avand o ancora sau un carlig bun si fir mai rezistent.
Inca un pic pentru pescuitul la PRUT 6 zile apoi sa ne auzim cu capturi cat mai mari.Eu unul pescuiesc numai in PRUT si pot spune ca am avut capturi minunate .Crapul numai la mamaliga-patratica iar somnul numai la lipitoare si rama neagra-serpeasca.Capturile mele sunt Crap-6kg si Somn-6kg.FIR INTINS
in ce zona a Prutului pescuiesti ??
Salut,pescuiesc si eu de vreo 2 ani la Prut, zona Foltesti, si pot sa spun ca imi place foarte mult acolo.Ce tip de montura este cea mai eficienta acolo?