Eu nu vad decat o singura piedica.Popescu Stefan scrie:Nu este nimeni plătit. Cei care conduc federația o fac fără pretenții financiare pentru că înțeleg exact situația creată și piedicile care se pun în calea funcționării ei.
Popescu Stefan scrie: Ce face federația în schimb, asigură prin eforturi proprii participarea gratuită a sportivilor la competiții și le asigură condițiile pe care un sportiv de performanță le merită. Despre asta văd că nu vorbește nimeni.
Vorbesc eu. CN de rapitor nu se mai tine. CN de feeder nu se mai tine. CN de crap s-a desfasurat fara sa simtim vreo prezenta a federatiei, inafara de doua tricouri si o ambulanta. Nici macar cupe nu erau facute, ne-am agitat noi in timpul competitiei sa ne spalam obrazul. Astea sunt conditiile pe care le merita sportivii? Ce mai performanta!
In acest moment, neasocierea cu Popescu Stefan personal, e o adevarata binecuvantare. Dar se rezolva pe 17 la Alba sau pe 19 la Bucuresti. Se stie de ce il vaneaza toti pe Popescu Stefan, ca sa puna mana pe functiile si bugetul federatiei, sa-si faca salarii ca la BNR, vile la Monaco si vacante in Las Vegas.Popescu Stefan scrie:Cât despre cozile de topor care încearcă să facă deranj în interiorul federației (știu ei pentru ce) acestea vor primi ceea ce merită. Adică cuvenitul bombeu în fund.