Dragul meu Florentin!florentiniuga scrie:@Sandu Podaru
Nu cred ca ai inteles bine la cine se refera Tica (chiar exista, il cunosc eu [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]), cand il face mitoman.
@miyagi
Nu mai vorbim, ca si tu ai agitat apele la fel ca Popescu, doar ca de partea cealalta. Berbeci care sa se dea cap in cap si lupi moralisti sunt pe toate drumurile.
Sent from my Vodafone Smart Tab 4 using Tapatalk
Daca tu gasesti astfel de berbeci te apreciez! Sincer. Insa! Pe mine m-a costat "batutul (asta) cap in cap" o familie . Adica! Unul din motivele divortului meu a fost implicarea mea in "lupta" pentru un pescuit liber, in dauna unui excroc (,) si daca iti aduci bine aminte, trebuie sa realizezi ca cu toata simpatia si subiectivismul meu imi place sa fac treaba serios. M-am batut cu infectul asta pana l-am decapacitat. Am spus "GATA!". Si gata a fost. Odata cu divortul . Acuma! Dupa ce s-as-a "termenat" totul, nu are sens sa ma lupt si cu voi. Voi sunteti interesati sau cointeresati. Tacerea mea din ultima vreme pune-o pe seama intoarcerii la pescuitul de agrement. Daca voi v-ati imixtionat si va regasiti in ceea ce a ramas din federatia asta, fiti berbeci ca mine. Sunt multe rufe decspalat in ea. Rufe puturoase. Pline de ceva urat mirositor. Faptul ca reactivati temele astea inseamna ceva. O faceti public. De ce?! Ati provocat un fel de "schisma". Insusitivi-o. Asumativi-o. Daca cereti ajutorul pentru a face ceva cu ea, vorbiti in clar. De fiecare data jntr-un "divort/schisma" initiatorul/vinovatul arunca pisica moarta la celalalt in carca. S-a pus in discutie ideea ca federatia asta e o "palarie" . Cine si-o doreste si de ce? Pai draga frate! Ala sa o si curete . Mai vorbim?