Zona Brasov
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- adi hermeziu
- junior
Re: Zona Brasov
apropo de Bela,
marti 12.07.2016 a populat balta cu 350 kg de crap, media 2kg, si 15 pesti 4-5kg.
spre deosebire de altii, care polpuleaza cu 250-300kg si se lauda peste tot cu 1tona sau cine stie cat mai cat, omul asta spune real. A spus 350kg, atat a populat, cu filmare.
vineri merg acolo pana duminica, poate prindem ceva din astia virgini
va astept si pe voi
marti 12.07.2016 a populat balta cu 350 kg de crap, media 2kg, si 15 pesti 4-5kg.
spre deosebire de altii, care polpuleaza cu 250-300kg si se lauda peste tot cu 1tona sau cine stie cat mai cat, omul asta spune real. A spus 350kg, atat a populat, cu filmare.
va astept si pe voi
adihermeziu.blogspot.ro
- Adrian Pavel
- junior
adi hermeziu scrie:apropo de Bela,
va astept si pe voi
Salut,
Super veste! In seara asta ajung si eu
Multumesc,
Adi
- NeagoeTudor
- junior
O partida frumoasa la Bela cu multi crapi 1,5-3kg si un amur. Revin cu poza mai tarziu
- NeagoeTudor
- junior
Da.A populat (d-nul Bela) si cu 2 exemplare rare de paznici, care desi ieri era balta goala, mi-au impus sa stau pe un anumit ponton. Evident ca am refuzat si am plecat mai departe ,in Aita Medie, unde am gasit o balta foarte frumoasa si oameni cu capul pe umeri. La pretul de 30 lei am pescuit impreuna cu fiul meu ,am prins caras si crap ne-am simtit bine fara sa ne deranjeze nimeni si nimic.
Fir intins tuturor. Aveti de unde alege. Mergeti pe balta care va este draga dar ganditiva la faptul ca pe banii vostrii nu e normal sa vi se impuna asemenea lucruri
Fir intins tuturor. Aveti de unde alege. Mergeti pe balta care va este draga dar ganditiva la faptul ca pe banii vostrii nu e normal sa vi se impuna asemenea lucruri
'Viteza luminii este mai mare decât cea a sunetului. De aceea par unii strălucitori înainte să-i auzi vorbind.'
Unde este aceasta balta?Dk.se poate
Scuze pt intarziere. Din belini mergi inainte inca 3 km,ajungi in Aita Mare si pe la jumatea satului gasesti indicator cu Aita Medie si balta de pescuit.
'Viteza luminii este mai mare decât cea a sunetului. De aceea par unii strălucitori înainte să-i auzi vorbind.'
Duminica am fost la Budila pe balta mica. Cea pentru stationar. Se prinde f. bine la boaba de porumb. Pentru o partida de 12 ore am platit 25 lei
- Liviu Stroe
- membru activ
Se poate si campa la aceasta balta? ce conditii sunt de campare? ne poti spune mai multe detalii?77neo scrie:Scuze pt intarziere. Din belini mergi inainte inca 3 km,ajungi in Aita Mare si pe la jumatea satului gasesti indicator cu Aita Medie si balta de pescuit.
Mersi,
Respect,
Liviu
Liviu
Poti sa faci tot ce iti doresti. Poti sa inchiriezi o camera, sa faci baie in piscina, copiii se pot juca in locul special amenajat cu leagan topogan si groapa cu nisip.........
Pozele facute cu tel sunt prea mari si nu pot sa le postez. Merita sa mergeti. Este foarte frumos
Pozele facute cu tel sunt prea mari si nu pot sa le postez. Merita sa mergeti. Este foarte frumos
- liviu_d2000
- junior
Salut.
Stie cineva ceva de standul numarul 7 de pe valea morii budila? Am reusit sa il rezerv pentru maine.
Era singurul disponibil.(asta nu stiu daca e un lucru bun sau unul rau.)
Stie cineva ceva de standul numarul 7 de pe valea morii budila? Am reusit sa il rezerv pentru maine.
Buna ziua.Doresc niste relatii despre standurile 3 si 4 de la Sanpaul,daca a pescuit cineva pe aceste locuri,am mai pescuit dar pe st.25,am zis sa incerc si pe partea aceasta.Multumesc
Mai slabute!
2, 9, 16
2, 9, 16
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"
CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -
CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -
liviu_d2000 scrie:Salut.
Salut. Cum a fost partida ?ce poti sa ne zici de baltă si despre standuri?
Mersi Claudiu,dar st.1 si 2 erau ocupate am ales 3 si 4 sa vedem ce o sa iasa o sa merg pe data de 24.09.Inafara de Dinasty de la Sipos mai recomanda-mi si altceva