Informatii despre articole de spinning si fotografii cu ele
Re: Informatii despre articole de spinning si fotografii cu ele
@ roby > ala din avatarul tau e cumva cubby darter ? daca da as vrea si eu 2-3 poze cu el din diferite unghiuri , de sub burta , lateral si din fatza . daca se poate nu l-am gasit pe la magazine ca sa-l analizez
radule vrei sa-l clonezi ?
NU...vrea sa-l propuna pentru "Mr. Vobler"...Alberto scrie: radule vrei sa-l clonezi ?
GO FOR SPINNING ! ! !
Salut. Voi nu intelegeti ca Radu vrea fotografii 3D.( adica in 3 dimensiuni)
Am dreptul sa am alta parere decat dvstra!
eee, nu fac mofturi cu foto 3D , ma multumesc si cu 3 poze 1D . si da , vreau sa-l clonez cumva dar nu exact cum e el
radu_bug cand mai scoti niste voblere de sex feminin?
cred ca tu esti ovi1919 . mai da slaba activitate pe aici cu spiningul
...el este ...
GO FOR SPINNING ! ! !
Radu,
Da, voblerul de la avatar este chubby darter darpoza este de pe net.
Am luato ca imi place foarte mult si nici eu nu am gasit la magazinele din Judetul meu dar l-am vazut pe on magazin online.
Fir intins!!!
Da, voblerul de la avatar este chubby darter darpoza este de pe net.
Am luato ca imi place foarte mult si nici eu nu am gasit la magazinele din Judetul meu dar l-am vazut pe on magazin online.
Fir intins!!!
Daca pescuit nu e,nimic nu e!!!
Costa 23 lei si au mai multe marimi si culori.
link sters
poate gasesti ceva ce te intereseaza sau si pe alti.
link sters
poate gasesti ceva ce te intereseaza sau si pe alti.
Roby da-i linku pa privat la radu si damil si mie . Caci ai incalcat regulamentu cand l-ai postat si ti lo sters !
imi cer scuze.
Cine vrea sa stie linkul sa imi dea mesaj privat.
Scuze de inca o mie de ori.
Nu se mai intampla!!
Cine vrea sa stie linkul sa imi dea mesaj privat.
Scuze de inca o mie de ori.
Nu se mai intampla!!
- craparulsef
- Veteran
Rugaminte: poate cineva sa-mi ofere informatii suplimentare despre - ET Excalibur Spin 3.00m/40-80g - parca as cumpara 2-3 buc.
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
Imi pare rau dar pot sa-ti spun cate ceva despre cel de 2,40( 25-50g )si cel de 2,70 (30-60 g )...Cel de 3 m ...nu-l am Ca idee sunt bete ok , lucrate frumusel de banii aia ,usurele ,destul de senzitive...Nu cred ca puterea de aruncare trecuta pe ele este cea corecta...Tipic european! Desi sunt prezentate ca bete rapide nu este chiar asa .Dupa parerea mea cel de 2,40 (cu care am pescuit de cateva ori si am si prins) are o actiune moderat-fast sau hai sa zicem cu indulgenta fast.Totusi nu mi se pare suficient de rapida pentru salau de exemplu. Eu o folosesc pentru stiuca ,in general cu naluci reactive. Cel de 2,70 nu a iesit la apa inca...Depinde la ce vrei sa le folosesti : cred ca sunt ok pentru oscilante, voblere mari ,chiar si jiguri pe ape statatoare...Pe Dunare ,in curent, cu jiguri grele ...as folosi altceva!Eventual Berkley Pulse ,dar sunt mai scurte (eu sunt adeptul betelor scurte si rapide ).Pentru salau Spin blade de la Energo pare cea mai rapida lanseta.Dar stii cum e cu betele : fiecare cu mana sa si preferintele lui. Posibil ca cele de 3 m sa fie potrivite pentru ce iti doresti.craparulsef scrie:Rugaminte: poate cineva sa-mi ofere informatii suplimentare despre - ET Excalibur Spin 3.00m/40-80g - parca as cumpara 2-3 buc.