VAND MULINETE OKUMA SYNEX 665
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- Dan Mitranescu
- Partener
VAND MULINETE OKUMA SYNEX 665
Vand 7 buc. okuma synex 665 folosite in doua partide de pescuit.
Sunt in stare perfecta (sunt in cutie),puteau sa fie vandute ca si noi , dar este pacat de firul de pe ele sa fie scos.
Mulineta + tambur rezerva incarcate cu fir 0,30 , respectiv 0,35 (aprox.500m pe fiecare)
pret 220 ron/buc.
Sunt in stare perfecta (sunt in cutie),puteau sa fie vandute ca si noi , dar este pacat de firul de pe ele sa fie scos.
Mulineta + tambur rezerva incarcate cu fir 0,30 , respectiv 0,35 (aprox.500m pe fiecare)
pret 220 ron/buc.
Re: VAND MULINETE OKUMA SYNEX 665
Pe carpio.ro sunt la 225 lei, daca le vinzi mai ieftin eventual, da de ce le vizi?Dan Mitranescu scrie:Vand 7 buc. okuma synex 665 folosite in doua partide de pescuit.
pret 220 ron/buc.
- Dan Mitranescu
- Partener
Mulinetele sunt noi. Au fost incarcate cu fire 500-600 m fiecare tambur ,inclusiv tamburii de rezerva.marinero scrie:Pe carpio.ro sunt la 225 lei, daca le vinzi mai ieftin eventual, da de ce le vizi?Dan Mitranescu scrie:Vand 7 buc. okuma synex 665 folosite in doua partide de pescuit.
pret 220 ron/buc.
Firul costa in jur de 50 ron pe fiecare mulineta. Deci pretul pe mulineta ,fara fire, este undeva la 170 ron .
Persoana care le are(un prieten) a ajuns la concluzia ca sunt prea mari pentru ce are nevoie dupa ce deja le achizitionase ...de la mine.
Cam atat.
- vintanraul
- membru activ
VA salut ---fara fir nu le vindeti ma intereseaza 3 buc
sal lasa si tu un nr de tel sa vb!!!sau e mail la snd_ncl@yahoo.co.uk
nu va mai intereseaza sa vindeti mulinetele ori le a-ti dat deja?
astept un raspuns!!!
astept un raspuns!!!
curios mod de a face afaceri!!!intrati vedeti ca v am intrebat ceva si refuzati sa mi raspundeti!!mc frumos oricum!!
- Dan Mitranescu
- Partener
nu am avut timp de raspuns pentru ca mulinetele nu sunt ale mele (asa cum am precizat) si trebuia sa aflu raspunsul de la persoana in cauza.
S-au vandut !
Topic inchis .
S-au vandut !
Topic inchis .