Pescuitul crapului la Taga
Moderator: gor965
- tedy_patrik
- junior
Pescuitul crapului la Taga
Cine ma poate informa despre ce momeli si ce monturi (pt aceasta perioada) pot folosi pentru un concurs pe lacul de la Taga jud. Cluj.
- cristea radu
- senior
Re: Pescuitul crapului la Taga
Ce concurs este?
- tedy_patrik
- junior
Este un concurs organizat de catre Radiocomunicatii Cluj se desfasoara in data de 24-25.04.Se pescuieste in echipa de 2 pescari cu 6 bete/ echipa.(4 la fund si 2 la pluta sau cum vrea fiecare echipa).
- cristea radu
- senior
Vezi MP
La Taga am prins crap anul trecut la porumb.Carasul merge foarte bine la pufulet(in special galben) dar la distanta foarte mare de mal.La pluta in schimb... dezamagire mare...desi am pescuit de multe ori pe Taga, doar cativa carasi si platicute am prins, insa rosioara cat cuprinde.Inca ceva: 1.Daca apa este scazuta sa nu aveti sperante la o partida foarte buna;2. Vegetatia a crescut si o sa aveti de munca la recuperat.........FIR INTINS! si astept sa aflu rezultatele...
Salut. Eu am fost pe data de 7/4/2oo9 la Taga Mare. Nu am prins peste mare,ci doar 2 carasi ,3 bibani soare si 5 kg maruntis cu varga de 5ml la mal. Te sfatuiesc sa dai numai la distanta mare cu nada pe arc sau pe plumb cu buchet de viermusi,rame,bob de porumb de la cutie si pufulet galben.Daca dai la crap foloseste om de zapada cu pop-up si un boilies tare sau da cu solubile.Nu nadi mult ca apa e inca rece si se satura repede si pleaca din zona.
Mai poti incerca cu bob de porumb pe fir de par si intercalezi imitatie de porumb sintetica( gasesti langa gara)
Bafta. Mircea13
Mai poti incerca cu bob de porumb pe fir de par si intercalezi imitatie de porumb sintetica( gasesti langa gara)
Bafta. Mircea13
Am dreptul sa am alta parere decat dvstra!