Se vinde acest tip de geanta,este putin folosita,dar dintr-o neglijenta s-a rupt putin un buzunar lateral(incerc sa-l repar eu la un croitor).Este foarte incapatoare,eu am tinut in ea 3 mulinete long cast in husele lor,cutia cu senzori si cutia cu swingeri,iar pe lateral,borseta cu plumbi,borseta cu monturi si alte accesorii necesare.
PRET 175 CU TRANSPORT INCLUS.
Geanta Daiwa
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Re: Geanta Daiwa
Buzunar reparat.danabonda scrie:Se vinde acest tip de geanta,este putin folosita,dar dintr-o neglijenta s-a rupt putin un buzunar lateral(incerc sa-l repar eu la un croitor).Este foarte incapatoare,eu am tinut in ea 3 mulinete long cast in husele lor,cutia cu senzori si cutia cu swingeri,iar pe lateral,borseta cu plumbi,borseta cu monturi si alte accesorii necesare.
Pret 100 plus transport
DIMENSIUNI EXTERIOARE 700x320x210danabonda scrie:Buzunar reparat.danabonda scrie:Se vinde acest tip de geanta,este putin folosita,dar dintr-o neglijenta s-a rupt putin un buzunar lateral(incerc sa-l repar eu la un croitor).Este foarte incapatoare,eu am tinut in ea 3 mulinete long cast in husele lor,cutia cu senzori si cutia cu swingeri,iar pe lateral,borseta cu plumbi,borseta cu monturi si alte accesorii necesare.
Pret 100 plus transport
VANDUTA. SE POATE INCHIDE.MULTUMESCdanabonda scrie:Se vinde acest tip de geanta,este putin folosita,dar dintr-o neglijenta s-a rupt putin un buzunar lateral(incerc sa-l repar eu la un croitor).Este foarte incapatoare,eu am tinut in ea 3 mulinete long cast in husele lor,cutia cu senzori si cutia cu swingeri,iar pe lateral,borseta cu plumbi,borseta cu monturi si alte accesorii necesare.