retete noi
Moderator: vali003
retete noi
daca dn. iuga este de acord , as putea face postari insotite de poze pentru fiecare preparat ,incercind sa prezint si alte feluri nu numai pe baza de peste , bineinteles si daca prietenii de pe forum sint interesati , astept pareri .
Re: retete noi
Bineinteles Vali ca suntem interesati de retete insotite de poze. Plus ca si doamnele/domnisoarele sunt interesate de ele, mai ales cand le pregatim noi , si asa ne "vizam" si noi "permisul" saptamanal de pescuit :oops: .
nu mai stie nimeni nici o reteta mai noua ?
, hai sa va propun ceva , cine imi posteaza cea mai tare reteta din caras ... usor nu ? ,primeste din partea mea un dvd cu 5 preparate din carne de vaca , de pui ,peste , legume ,desert .astazi este 15 februarie aveti la dispozitie pina pe 1 martie , voi postati preparatele si am sa rog pe toti prietenii de pe forum sa acorde note de la 1 la10 ,la fiecare preparat la aceste note se vor cumula cele acordate de moderatori si administratori .cine aduna cele mai multe puncte a cistigat . in afara de dvd va mai fi si o surpriza legata de pescuit . va doresc succes .- Qnyx
- Master Admin
Am vorbit deja cu primul participant. Stii despre cine vorbesc.........nu este un EL...este o EA. Am rugat-o sa posteze tot ce stie in materie de mancare.
Erau ceva retete pt caras la; preparate din peste;O sa mai caut. Nu prea sunt multe modalitati de preparare a carasului,cu toate ca dupa mine are carne foarte gustoasa,doar ca are destul de multe oase.In combinatie cu carnea altor pesti poate iesi ceva bun,mai ales la borsul de peste.[DELICIU]