crap
Moderator: gor965
- maxim cristian
- utilizator
- Mesaje: 10
- Membru din: 11 Iul 2008, 23:33
- Localitate: bihor
- Contact:
crap
sper ca-mi va raspunde si mie cineva
Re: crap
maxim cristian scrie:sper ca-mi va raspunde si mie cineva
Ai pus vre-o intrebare ?
Unde ?
Vino cu ceva lamuriri, altfel stergem acest topic !
- maxim cristian
- utilizator
- Mesaje: 10
- Membru din: 11 Iul 2008, 23:33
- Localitate: bihor
- Contact:
Re: crap
scuze am uitat sa dau trimiteti dupa ce am scris intrebarea: si anume daca poate cineva sa-mi spuna cati ml aroma scopex se pune la 1 kg porumb(uscat si fiert) cate lingurite de betaina si cati ml de lapte de porumb/kg porumb, daca ma poate ajuta cineva cu o reteta de porumb ias fi recunoscator, multumesc anticipatgor965 scrie:maxim cristian scrie:sper ca-mi va raspunde si mie cineva
Ai pus vre-o intrebare ?
Unde ?
Vino cu ceva lamuriri, altfel stergem acest topic !
Re: crap
Eu am preparat astfel
Am inmuiat porumbul de azi pina miine, apoi l-am fiert pina au inceput sa plesneasca boabele, am pus boabele in borcane si zeama cind era inca calda am amestecat-o cu lapte de porumb (la ochi), am pus in fiecare borcan de 400 ml o lingurita de betaina, 10 ml aroma scopex, o lingurita CSL praf si apoi am turnat zeama de la porumbul respectiv cu laptele peste ele si cite 50 ml alexandrion si le-am inchis.
Cu astfel de boabe am prins eu anul asta crap la dunare.
Am inmuiat porumbul de azi pina miine, apoi l-am fiert pina au inceput sa plesneasca boabele, am pus boabele in borcane si zeama cind era inca calda am amestecat-o cu lapte de porumb (la ochi), am pus in fiecare borcan de 400 ml o lingurita de betaina, 10 ml aroma scopex, o lingurita CSL praf si apoi am turnat zeama de la porumbul respectiv cu laptele peste ele si cite 50 ml alexandrion si le-am inchis.
Cu astfel de boabe am prins eu anul asta crap la dunare.
- AcidAzotic
- membru activ
- Mesaje: 144
- Membru din: 07 Mar 2009, 18:35
Re: crap
Cosmake cred ca alexandrionul este prea aspru pt crap(experienta proprie ),cand ne vom intilni o sa-ti dau o tuica de 45-47 de grade care cred ca este mai potrivita pt prepararea boabelor de porumb.